Τα πυρά του διάσημου ζευγαριού δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο πλαστικός χειρουργός Daniel Barrett. Αφορμή για να στραφούν εναντίον του η Hailey και ο Justin Bieber στάθηκε ένα βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στο TikTok, στο οποίο έδειχνε μία παλαιότερη και μία πιο πρόσφατη φωτογραφία του γνωστού μοντέλου και συζύγου του Justin Bieber, με βάση τις οποίες υποστήριζε ότι η νεαρή έχει προβεί σε πλαστικές επεμβάσεις για να βελτιώσει την εμφάνισή της και συγκεκριμένα σε πλαστική επέμβαση στη μύτη αλλά και σε filler στα μάγουλα και τα χείλη της, αλλά και εμφύτευμα στο πηγούνι.

Οταν το διάσημο ζευγάρι έμαθε για τη θέση που πήρε δημόσια ο πλαστικός χειρουργός Daniel Barrett, εξοργίστηκε με αποτέλεσμα να αντιδράσει άμεσα. Η Hailey μέσω του δικηγόρου της έστειλε στον εν λόγω γιατρό μια επιστολή κατηγορώντας τον πως διαδίδει ψευδείς ειδήσεις για να διαφημίσει το ιατρείο του, χρησιμοποιώντας το όνομα, την εικόνα και την απήχηση της, ενώ απαιτεί να αναθεωρήσει δημοσίως τα όσα είπε, διαφορετικά θα υπάρξουν επιπτώσεις.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Ο γιατρός κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε επίσης στίχους από το κομμάτι του Justin με τίτλο “Sorry”, των οποίων τα δικαιώματα ανήκουν στον τραγουδιστή.

@barrettplasticsurgeryIs it too late now to say sorry…?##greenscreen ##plasticsurgeon ##inyourface ##beautyhacks ##fyp ##secrets ##haileybieber ##foryou ##spillthetea♬ original sound – barrettplasticsurgery

Παρόλα αυτά, ο γιατρός απάντησε σύμφωνα με το E! News το εξής:

«Στόχος του λογαριασμού μου στο TikTok είναι να αυξήσω τη διαφάνεια της πλαστικής χειρουργικής και να ενημερώσω τον κόσμο. Στόχος του βίντεο δεν ήταν να δυσφημήσω την Hailey Bieber. Στόχος ήταν να μοιραστώ την άποψή μου για τις επεμβάσεις που πιστεύω ότι ίσως έχει κάνει με βάση τις φωτογραφίες.»

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below