Στις αρχές του Ιανουαρίου, η Bella Hadid αποφάσισε να αφήσει για λίγο τα social media, με σκοπό να αφιερώσει χρόνο στην ψυχική της υγεία και την πνευματικότητα. Η ίδια, με την επιστροφή της στο Instagram, εξήγησε στους 38 εκατομμύρια followers που την ακολουθούν γιατί το έκανε και σε τι ακριβώς τη βοήθησε αυτή της η κίνηση.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες με τα βιβλία που διάβασε, τους πολύτιμους λίθους και τις εξορμήσεις της με φίλους, υπήρχε και ένας πίνακας που έγραφε «Όλη η θεραπεία ξεκινά με μια επανασύνδεση με τον εαυτό μας. Με την ανάπτυξη της κατανόησης και της σύνδεσης με τα πάθη μας, τις πληγές, τις αξίες, τις προκλήσεις και τα όνειρα, μπορούμε, με τη σειρά μας, να αναπτύξουμε βαθύτερες, πιο αυθεντικές σχέσεις με άλλους».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Στη λεζάντα του post, το μοντέλο εξήγησε περισσότερα:

«Πήρα λίγο χρόνο μακριά από τα social media για να σκεφτώ και να μάθω για τον εαυτό μου με έναν τρόπο που θα ήταν υπερβολικό να εξηγήσω αυτή τη στιγμή, αλλά με τον καιρό θα το εκφράσω. Οι αναμνήσεις και η περιουσία που κέρδισα είναι η σοφία, μία πιο στενή σχέση με τον εαυτό και την πνευματικότητά μου, η αγάπη για εμένα την ίδια που πάντα μου έλειπε, μερικοί καλοί φίλοι και αυτά τα βιβλία που με βοήθησαν. Βρήκα τον εαυτό μου, τη δύναμη και το φως μου ξανά. Είμαι εδώ για να γίνω ένα όργανο της ειρήνης και της αγάπης, για να βοηθήσω ανθρώπους που υποφέρουν. Ευχαριστώ τους “αγγέλους” μου που με στηρίζουν και συνεχίζουν να με αγαπούν. Με σώσατε. Πάρτε χρόνο για να λάβετε βοήθεια για την ψυχική σας υγεία. Αξίζει για να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below