Όλες μας έχουμε νιώσει τις δυνάμεις μας και τη θέλησή μας να μας εγκαταλείπουν. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο πολλές φορές σκεφτήκαμε να τα παρατήσουμε όλα και ίσως να το κάναμε σε ορισμένες περιπτώσεις.

Αυτή την αίσθηση ματαίωσης, αυτή την παραίτηση που νιώθουμε οι περισσότερες προσπαθεί να νικήσει και η Tatiana Blatnik. Μπορεί η ζωή της να φαίνεται παραμυθένια, αλλά η πραγματικότητά είναι άλλη.

Σε ανάρτησή της στο Instagram απευθύνθηκε στους followers της και έστειλε το μήνυμα της ομόνοιας και της αποδοχής του εαυτού μας. “Δεν είναι κακό να ζητάς βοήθεια. Είναι καλύτερα όταν είμαστε μαζί”, έγραψε μεταξύ άλλων.

Σε μία λήψη που φαίνεται να έγινε ακριβώς μετά τη γυμναστική της, φορά γύρω από τον λαιμό της μία λευκή πετσέτα, ενώ το μακιγιάζ της είναι ανεπαίσθητο.

«“Βγες έξω, κάνε γυμναστική, σου δίνει ενέργεια”. Αυτό συνήθως απαντούν όταν λες πως είσαι κουρασμένος και νιώθεις ότι έχεις “στερέψει”. Ναι, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ λύση. Τι γίνεται όταν δεν έχεις κανένα κίνητρο;

Το κλειδί είναι να ζητάς βοήθεια. Ψάξε για κάποιον που έχει ό,τι χρειάζεσαι και πες “μπορείς να με βοηθήσεις;”. Το να ζητάς βοήθεια είναι σημάδι δύναμης και γνώσης των ορίων και του εαυτού σου.

Ξέρω ότι χρειάζεται και η άσκηση για να μείνεις σωματικά ψυχικά υγιής, αλλά πρόσφατα εγώ δεν μπορούσα να βρω το κίνητρό μου και ζήτησα βοήθεια. Όχι μόνο τροφοδότησα το μυαλό μου, αλλά έδωσα και σε κάποιον άλλο την ευκαιρία να αλλάξει την ημέρα μου. Δημιουργήθηκε ένα κύμα χαράς μέσα από αυτό. Στηρίζοντας ο ένας τον άλλο, νιώθουμε όλοι καλύτερα.

Το μήνυμά μου για την ημέρα:

Ζήτα βοήθεια. Ό,τι κι αν είναι αυτό που χρειάζεσαι. Ένας σοφός άνθρωπος κάποτε είπε: “Ζήτα βοήθεια, όχι επειδή είσαι αδύναμος, αλλά επειδή θέλεις να παραμείνεις δυνατός”.

Όλοι είμαστε δυνατότεροι μαζί. Πάντα και με όλους τους τρόπους. Καλή εβδομάδα».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below