Η πανδημία έχει αλλάξει την καθημερινότητα μας σε μεγάλο βαθμό. Για την Halle Berry ήταν μια καλή αφορμή για να ασχοληθεί εντατικά με την σωματική της υγεία, γι’ αυτό και κατά τη διάρκεια του lockdown φροντίζει να μοιραστεί με τους followers της το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί, από τον προπονητή της Peter Lee Thomas.

Μάλιστα, δεν χάνει και το μοναδικό της στυλ, αφού ανέβασε φωτογραφία που γυμνάζεται στην παραλία, φορώντας ένα κομψό nude μαγιώ, με ένα σώμα που μόνο απαρατήρητο δεν περνάει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Πρόσφατα, η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People, για την ρουτίνα της γυμναστικής και για το πώς επηρέασε η πανδημία τη ζωή της.

«Έχω θέσει μια αποστολή στον εαυτό μου κατά τη διάρκεια της ημέρας, να γυμνάζομαι, να εργάζομαι και να είμαι μητέρα. Πιστεύω ότι με την πανδημία είναι εύκολο να ξεχάσουμε να είμαστε ενεργοί, επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε όσα είχαμε συνηθίσει και είναι δύσκολο να βρίσκουμε τρόπους να τα κάνουμε από το σπίτι».

Συνέχισε λέγοντας πως δημιούργησε το “Journal on Joy”, ένα εργαλείο για να υπενθυμίζει στους ανθρώπους τι είναι αυτό που τους δίνει χαρά. Βοηθάει να θέτουμε στόχους και να καθορίζουμε τη ζωή μας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below