Η Hilaria Baldwin επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον σύζυγό τηςAlec Baldwin και τα πέντε παιδιά τους.

Ο 37χρονη, απουσίασε ένα μήνα από το διαδίκτυο μετά τις αποκαλύψεις που ανέφεραν ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βοστώνη και όχι στη Μαγιόρκα, όπως πίστευαν οι περισσότεροι.

«Οι γονείς μου μεγάλωσαν τον αδερφό μου και εμένα με δύο πολιτισμούς, τον Αμερικανικό και τον Ισπανικό. Αισθάνομαι ότι ανήκω και στα δύο. Ο τρόπος που έχω μιλήσει για τον εαυτό μου και τη βαθιά μου σύνδεση με δύο πολιτισμούς θα μπορούσε να εξηγηθεί καλύτερα – θα έπρεπε να είμαι πιο ξεκάθαρη και λυπάμαι. Είμαι περήφανη για τον τρόπο που μεγάλωσα και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας».

Πριν λίγο καιρό ένα σχόλιο στοTwitter φαίνεται ότι αποκάλυψε μια ιδιότυπη «απάτη» της Hilaria Baldwin. H δασκάλα yoga και μητέρα πέντε παιδιών έγινε γνωστή ως η ισπανικής καταγωγής σύζυγος του ηθοποιού. Φαίνεται όμως ότι βρέθηκε κάποιος να αμφισβητήσει και τελικά να υποχρεώσει την Hilaria να πει την αλήθεια.

Το σχόλιο που έγινε στο Twitter έλεγε ότι «πρέπει να θαυμάζει κανείς τη δέσμευση της Hilaria Baldwin στην κομπίνα του να παριστάνει εδώ και μια δεκαετία ότι είναι Ισπανίδα».

Η 36χρονη υποχρεώθηκε με ένα 7λεπτο βίντεό της στο Instagram να παραδεχτεί -με κάποιον τρόπο- την αλήθεια στους 860.000 followers της αποκαλύπτοντας ότι το πραγματικό της όνομα είναι Hillary και ότι είναι «λευκό κορίτσι» γεννημένο στη Βοστόνη και όχι στη Μαγιόρκα όπως γράφει το καλλιτεχνικό της βιογραφικό.

«Καταλαβαίνω ότι αυτό που σας λέω είναι λίγο διαφορετικό από ό,τι έχω πει, αλλά αυτή είναι η ιστορία μου και είμαι περήφανη για αυτήν» αναγκάστηκε να παραδεχτεί στο Instagram.

Δες την επιστροφή της στo Intagram:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below