Η οικογένεια της Hilaria και του Alec Baldwin δεν έχει σταματήσει να μεγαλώνει από τότε που δημιουργήθηκε. Μόλις στις 22 Σεπτεμβρίου, το ζευγάρι υποδέχθηκε το έβδομο παιδί του, την Ilaria Catalina Irena. Πρόσφατα μάλιστα η μαμά μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με όλα τα παιδιά, χαρακτηρίζοντάς τους «dream team».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει επίσης την 9χρονη Carmen Gabriela, τον 7χρονο Rafael Thomas, τον 6χρονο Leonardo Ángel Charles, τον Romeo Alejandro David, 4 ετών, τον Eduardo “Edu” Pao Lucas, 2 ετών, τη Maria Lucia Victoria, 18 μηνών.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της η 38χρονη σύζυγος του ηθοποιού και δασκάλα της γιόγκα έγραψε μια «επιστολή» προς το νεότερο μέλος της οικογένειάς τους, σχολιάζοντας πως και τα δύο ονόματά τους (Hilaria, Ilaria) «σημαίνουν “χαρούμενη”, και το να μοιράζομαι αυτό το κοινό μαζί σου είναι τιμή για μένα». Η ίδια παραδέχτηκε ότι αισθάνεται «εξαντλημένη» που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με αυτή τη μετάβαση, όμως μαζί με το Alec «προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι γονείς, να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο παρόντες και ενεργοί».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Hilaria Alec Baldwin:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below