Μετά τον Orlando Bloom και την ειλικρινή του απάντηση για την ερωτική ζωή τού με την Katy Perry, σειρά της τραγουδίστριας να γίνει εξίσου αποκαλυπτική. Η 36χρονη, που είναι πλέον μητέρα, έχει περιορισμένο χρόνο για να τα προλαβαίνει όλα. Η εξωτερική της εμφάνιση δεν είναι προτεραιότητα της καταπώς φαίνεται.

Διότι όπως αποκάλυψε η ίδια κατά τη διάρκεια επεισοδίου του American Idol που έχει θέση κριτή, είπε χαρακτηριστικά σε μια διαγωνιζόμενη: “Η φωνή σου είναι μια πνευματική εμπειρία. Είναι αγγελική, σαν από άλλο κόσμο. Σαν νέα μαμά δεν έχω πολύ χρόνο, οπότε σταμάτησα να ξυρίζω τα πόδια μου. Αλλά όταν τραγούδησες όλες οι τρίχες μου μεγάλωσαν. Ανατρίχιασα. Ήταν φοβερό”.

Και δεν έμεινε μόνο στα λόγια, αφού προκειμένου να αποδείξει στους δύσπιστους τηλεθεατές ότι λέει την αλήθεια, έδειξε στην κάμερα τα πόδια της σηκώνοντας τις γάμπες της στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής. Ο δεύτερος κριτής, Like Bryan, επιβεβαίωσε τα λόγια της: “είναι πραγματικά απίστευτο να είμαι εδώ με την Katy και να την βλέπω να είναι μαμά. Μερικές φορές σπάει, θα καλέσει τον Orlando και την Daisy Dove. Το να την βλέπω να αγκαλιάζει τον νέο της ρόλο ως μαμά είναι ένα όμορφο θέαμα. Δεν είχα ποτέ αμφιβολία ότι θα ήταν εκπληκτική μαμά”.

Στο μεταξύ, η τραγουδίστρια ανέβασε στο instagram της μια φωτογραφία από την τουαλέτα του στούντιο όπου πραγματοποιείται η εκπομπή τραγουδιού και, μάλλον, είναι η μόνη που θα μπορούσε ακόμα και με αυτό το background να είναι τόσο όμορφη.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below