Καθώς η σχέση της Kristen Stewart και της Dylan Meyer συνεχίζεται για πάνω από δύο χρόνια, τα πράγματα φαίνεται πως σοβαρεύουν πολύ, τόσο που να οδηγηθούν σε γάμο. Πριν λίγες ώρες η ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή της, πως αρραβωνιάστηκε με τη σύντροφό της, αφού εκείνη της έκανε πρόταση γάμου.

«Θα παντρευτούμε, σίγουρα. Μάλιστα, ήθελα να μου κάνουν πρόταση, οπότε νομίζω ότι εκείνη κατάλαβε τι ήθελα και το πρότεινε. Ναι, συμβαίνει, παντρευόμαστε», είπε η ηθοποιός που συμμετέχει στην ταινία “Spencer“, ως πριγκίπισσα Diana.

splashnews.com

Τον περασμένο Μάιο το ζευγάρι εντοπίστηκε να περπατά χέρι χέρι, τη στιγμή που οι φήμες ήθελαν τη σεναριογράφο, Dylan Meyer, να μετακομίζει από το σπίτι στο οποίο ζούσε για περίπου 10 χρόνια. «Αυτό το σπίτι είναι για εμένα ένα παλάτι, παρά το ότι είναι ένας σωρός από ξύλα στοιβαγμένα μαζί. Σε αυτό το σπίτι μεγάλωσα. Ήταν γεμάτο απίστευτες ποσότητες αγάπης», είχε γράψει τότε, ενώ πρόσφατα ευχήθηκε για τα γενέθλια της αγαπημένης της, «Η ζωή είναι πιο γλυκιά με αυτή τη μικρή οικογένεια. Χρόνια πολλά, μικρή». 

Τον περασμένο Ιούλιο, οι φήμες για μυστικό γάμο μεταξύ τους ήταν πολύ έντονες, αφού εθεάθησαν με ίδια δαχτυλίδια. Ωστόσο, καμιά τους δεν επιβεβαίωσε ή αρνήθηκε κάτι. Όπως φαίνεται, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε τώρα για το ερωτευμένο ζευγάρι.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below