Από ό,τι φαίνεται, η Melania Trump πειραματίζεται και επισήμως με το blogging. Το τελευταίο της ποστ αποτελεί μία απόπειρα να εκφράσει τις σκέψεις της εν μέσω πανδημίας, οικονομικής κρίσης και φυσικών καταστροφών σχετικά με ένα θέμα που θεωρεί μας προβληματίζει όλους: τη μικροψυχία. Παρότι δεν την κατονομάζει, το κείμενό της στοχεύει στην πρώην φίλη και σύμβουλό της, Stephanie Winston Wolkoff, κάνοντας λόγο για τα μέσα που μεταδίδουν επανειλημμένα τους «ειλικρινείς ισχυρισμούς» της, με μικρόψυχο τρόπο.

Η Wolkoff για την οποία χτυπάει η καμπάνα, εξέδωσε πρόσφατα ένα εξομολογητικό βιβλίο με τίτλο «Melania and Me», στο οποίο αναλύει το χρονικό διάστημα κατά το οποίο εργαζόταν για λογαριασμό της Πρώτης Κυρίας. Παράλληλα, δημοσίευσε ηχογραφήσεις με συζητήσεις τους, τη στιγμή που κατά τη διάρκεια μίας η Melania παραληρούσε για τα Χριστούγεννα («Ποιος γ@#%$#% τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις;») και εξέφραζε την ενόχλησή της για τις ερωτήσεις που δέχθηκε σχετικά με την πολιτική του συζύγου της να χωρίζει τις οικογένειας στα σύνορα («Κάνε μου τη χάρη γ@#@%%^$$%$!»)

Για την ακρίβεια, στο κείμενό της η Melania αφήνει υπόνοιες για έναν «εξωτερικό συνεργάτη» που «είπε ότι με έφτιαξε παρόλο που με γνώριζε ελάχιστα και “κρεμάστηκε” από εμένα μετά από την κατάκτηση του προεδρικού θώκου από το σύζυγό μου». Παράλληλα, υπαινίσσεται ότι το βιβλίο της Wolkoff, αλλά και η κάλυψη των μίντια που ακολούθησε είναι κατά κάποιο τρόπο επιβλαβής για τα παιδιά, μιας και αποσπά την προσοχή τους από το θετικό έργο του Trump.

Το εν λόγω κείμενο της Melania αποτελεί τη συνέχεια του προηγούμενου που αφορούσε στην εμπειρία της με τον κορωνοϊό. Σε αυτό εξηγούσε ότι η ισορροπημένη διατροφή, ο καθαρός αέρας, οι βιταμίνες, η συμπόνοια και η ταπεινοφορσύνη αποτέλεσαν το «κλειδί» της δικής της ανάρρωσης από την ασθένεια.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below