Δεν ξέρουμε αν πρέπει να κατηγορήσουμε τα φίλτρα του instagram, το photoshop που θεωρείται πλέον κάτι φυσικό και απαραίτητο ή εμάς τους ίδιους που επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε τα apps που αλλάζουν την εικόνα μας και έπειτα συνηθίζουμε τόσο σε αυτή που η πραγματικότητα μας τρομάζει. Όποιος κι αν φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη όμως, η αλλαγή έχει ευτυχώς αρχίσει ήδη να συμβαίνει και να την βλέπουμε καθημερινά.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μέρος αυτής της αλλαγής και με την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο instagram λέει ναι στο αληθινό δέρμα, προβάλλοντας τις δικές της ατέλειες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)


Σας έκανε τόση εντύπωση το «αληθινό δέρμα» όπως το χαρακτηρίσατε σε αυτήν την φωτογραφία που θα την αφήσω εδώ σαν ποστ για να μην χαθεί στο 24ωρο του στόρι. (Έχασε και στον διαγωνισμό για την φωτογραφία προφίλ που της αξίζει κάτι περισσότερο) Ωστόσο! Ναι, αληθινό δέρμα. Ακόμη με κάποια ροδόχρους. Δεν έχω κάνει τίποτα ιδιαίτερο γι αυτήν αλλά είναι ήπια οπότε την αφήνω στην ησυχία της. Κι αφήνω και ένα σχόλιο από τα άλλα, τα πιο ιδιαίτερα. Καμιά φορά μπορεί κάποιος να σας πει κάτι που να εννοεί κάτι άλλο και ξέρετε τώρα. Παρεξηγήσεις… Να φλεξάρουμε ό,τι έχουμε όσο πιο κοντά στην αλήθεια αντέχουμε, μέχρι να αντέχουμε περισσότερο. Είναι μια διαδρομή προσωπική για τον καθένα και την σέβομαι. Καλή εβδομάδα να’ χουμε. Σας φιλώ στις μούρες σας όπως κι αν είναι αυτές!”, έγραψε η ίδια στη λεζάντα.

Ελπίζουμε -και πιστεύουμε – πως posts σαν αυτό της Μαίρης θα βοηθήσουν πολλές γυναίκες εκεί έξω να συνειδητοποιήσουν πως είναι πραγματικά υπέροχες όπως ακριβώς είναι: με σπυράκια, πανάδες, ρυτίδες, έντονη τριχοφυΐα, ραγάδες και κυτταρίτιδα.