Ιδιαίτερα πολύπλοκη θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος τη σχέση της Britney Spears με τους γονείς της. Η τραγουδίστρια που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα εφηβικά της χρόνια μόλις πριν από έναν χρόνο κατάφερε να αποκτήσει πλήρη έλεγχο στη ζωή της, καθώς μέχρι τότε ο πατέρας της ασκούσε «υποχρεωτική κηδεμονία», δηλαδή, ήταν υπεύθυνος τόσο για τα οικονομικά όσο και για τα προσωπικά της κόρης του.

Από τη στιγμή που το δικαστήριο δικαίωσε την Britney Spears δεν είναι λίγες οι φορές που εκείνη έχει εκφράσει μέσω των social media την οργή της για αυτό το ζήτημα, ενώ έχει αποκαλύψει και τι ακριβώς συνέβαινε πριν από τα shows ή στην καθημερινότητά της. «Δεν με άφηναν να κάνω παιδί», είχε γράψει σε μια από τις σχετικές αναρτήσεις της. Μάλιστα, ετοιμάζει και βιβλίο με την ιστορία της, ώστε να «κλείσει τα στόματα» όσων την κατηγορούν. Επιπλέον, έχει κόψει κάθε επαφή με την οικογένειά της, ενώ η σχέση της δεν είναι καλή ούτε με τους δύο γιους που απέκτησε από τον πρώτο της γάμο.

Και ενώ στο κοινό έχει περάσει η εντύπωση πως ούτε οι γονείς ούτε τα αδέρφια της προσπαθούν να βελτιώσουν την κατάσταση, το σχόλιο της μητέρας της σε πρόσφατη ανάρτηση της τραγουδίστριας αλλάζει κάπως τα δεδομένα.

Το περασμένο Σάββατο η Britney Spears ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram με μήνυμα: «Δεν είμαι τέλεια». Στο caption αναφέρθηκε ξανά στο πόσο πολύ την πλήγωσε η οικογένειά της με την 13χρονη υποχρεωτική κηδεμονία.

«Αντιλαμβάνομαι πως οι αναρτήσεις για το παρελθόν μου ίσως μοιάζουν εμμονικές. Μπορεί να φαίνεται πως δυσκολεύομαι πολύ να το ξεπεράσω. Αλλά το αληθινό πρόβλημα για εμένα είναι πως μέχρι αυτή την ώρα, η οικογένειά μου, δεν έχει καμία αίσθηση του τι έκανε. Δεν έχουν τύψεις. Θεωρούν πως δεν έκαναν τίποτα λάθος. Θα μπορούσαν απλώς να αναλάβουν την ευθύνη των πράξεών τους και να αναγνωρίσουν ότι με πλήγωσαν. Μια ειλικρινής συγγνώμη θα έβαζε τελεία στο ζήτημα, αλλά με ξεπερνά το ότι κάθε ημέρα που γνωρίζουν τι μου έκαναν, αντιδρούν σαν αυτό να ήταν το σωστό. Οι αντιδράσεις τους δείχνουν ότι έχω μία οικογένεια που δεν με σέβεται καθόλου. Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι για εμένα. Και όσο κι αν τους αγαπώ, αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να ξεπεράσω. Όταν κάνω αναρτήσεις για αυτές τις στιγμές μιλάω από την καρδιά μου. Μου είναι πολύ δύσκολο. Και για εκείνους που μου λένε να το ξεπεράσω, προσπαθώ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channel 8 (@britneyspears)

Η απάντηση της μητέρας της

Όπως φαίνεται η Britney δεν είναι η μόνη που σκέφτεται το παρελθόν. Η μητέρα της, Lynne Spears, απάντησε στο post ζητώντας της συγγνώμη ή τουλάχιστον προσπάθησε.

«Λυπάμαι πολύ για τον πόνο σου», έγραψε. «Λυπάμαι εδώ και πολλά χρόνια. Σε αγαπώ και μου λείπεις. Σε παρακαλώ, θέλω να σου μιλήσω από κοντά. Britney, βαθιά μέσα σου γνωρίζεις πόσο σε αγαπώ και πόσο μου λείπεις. Απολογούμαι για ό,τι σε πλήγωσε».

Υπενθυμίζουμε ότι σε παλαιότερη ανάρτησή της η Britney Spears είχε γράψει πως υπεύθυνη για όλη αυτή την κατάσταση ήταν η μητέρα της, καθώς ο πατέρας της δεν είναι τόσο πονηρός για να σκεφτεί την υποχρεωτική κηδεμονία. Έπειτα από αυτόν τον ισχυρισμό η μητέρα της είχε προσπαθήσει ξανά να την προσεγγίσει, χωρίς επιτυχία: «Britney, όλη σου τη ζωή προσπαθούσα να στηρίξω τα όνειρά σου. Επίσης, έβαλα τα δυνατά μου για να σε βοηθήσω στις δυσκολίες σου. Ποτέ δεν θα σου γυρνούσα την πλάτη. Αυτή η κουβέντα είναι μόνο για εσένα και εμένα, πρόσωπο με πρόσωπο, ιδιωτικά».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below