Τα 19 της χρόνια έκλεισε στις 3 Σεπτεμβρίου η Kaia Gerber και φυσικά το γιόρτασε με τους 5,8 εκατ. followers της στο Instagram.

Η κόρη της Cindy Crawford, μετά από τις αμέτρητες ευχές που έλαβε από συγγενείς, φίλους και θαυμαστές, αποφάσισε να κάνει ένα throwback στην παιδική της ηλικία.

Το μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια να απολαμβάνει τη βουτιά της σε πισίνα και να χαμογελάει κάτω από το νερό στην κάμερα.

«Ακόμα ο εαυτός μου» έγραψε η Kaia Gerber στη λεζάντα του post, στο οποίο κανείς μπορεί να διακρίνει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της από τότε που ήταν πολύ μικρή.

View this post on Instagram

still me

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Στιγμές από την παιδική ηλικίας της Kaia μοιράστηκε με τους followers της και η διάσημη μητέρα της, Cindy Crawford, με αφορμή τα γενέθλιά της.

Η μαμά Cindy ευχήθηκε στην κόρη της «ανεβάζοντας» μια φωτογραφία της Kaia στην οποία είναι ντυμένη με τη στολή της πριγκίπισσας και στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά στην όχι τόσο μικρή μου πια Πριγκίπισσα! Σού εύχομαι υγεία και ευτυχία και όλη την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below