Για αρκετούς celebrities του εξωτερικού η περίοδος του lockdown είχε και τα καλά της. Κάποιοι είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν αμέτρητες στιγμές ευτυχίας με την οικογένειά τους, άλλοι αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, μερικοί έμαθαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί και κάποιοι άλλοι, όπως η Uma Thurman, βρήκαν τον νέο τους έρωτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Page Six, η διάσημη ηθοποιός είναι σε σχέση με τον αρχιτέκτονα Peter Sabbeth και οι δυο τους γνωρίστηκαν εντελώς τυχαία, σε μια βόλτα στην παραλία του Sag Harbor το καλοκαίρι.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Πηγή ανέφερε στο Page Six, ότι ο Peter Sabbeth δεν είχε ιδέα ποια ήταν η Uma όταν τη συνάντησε. Εκείνη περπατούσε στην παραλία, που είναι γνωστή στους ντόπιους ως Long Beach κι ο Peter της ζήτησε να προσέχει για λίγο το σκύλο του για να κάνει μια βουτιά στη θάλασσα.

Η Uma Thurman είναι πολύ φιλόζωη και δέχτηκε να το κάνει. Λίγους μήνες αργότερα, οι δυο τους δείχνουν πως είναι τρελά ερωτευμένοι και μάλιστα η πηγή σημείωσε ότι ψάχνουν και το ιδανικό σπίτι στο Hamptons για να μείνουν μαζί.

Πριν από δύο ημέρες, ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι απαθανάτισε τον νέο σύντροφο της σταρ στην περιοχή του Hamptons και όπως θα δεις, είναι πολύ cool τύπος.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below