Προγραμματισμένo για σήμερα είναι το κοντσέρτο για τσέλο της Imany στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Πρόκειται για μια μουσική παράσταση που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό και αναμένεται να αγαπηθεί πολύ και από το ελληνικό κοινό.

Μια παράσταση όπου οι μόνοι πρωταγωνιστές είναι η μαγική, γήινη φωνή της Γαλλίδας μουσικού και 8 τσέλο που την συνοδεύουν σε ένα μοναδικό κοντσέρτο για φωνή και έγχορδα. Οπως λέει η ίδια το τσέλο όχι μόνο είναι κοντά στην ανθρώπινη φωνή αλλά έχει και γυναικείες καμπύλες.

Στη παράσταση με τίτλο “Vodoo Cello”, που θα παρουσιάσει, απόψε, 27 Μαίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η καταξιωμένη Imany, παρουσιάζει μια σειρά από σπουδαία τραγούδια της pop μουσικής από ένα αχανές εύρος επιλογών, που κυμαίνοται από Nina Simone, σε Radiohead, Cat Stevens, Donna Summer, Madonna, Ed Sheeran, Bob Marley μέχρι μεταξύ άλλων, παρουσιάζοντας τα με έναν εντελώς νέο τρόπο, καταργώντας σύνορα και αντιλήψεις.

NDP
NDP

Λίγο πριν από την εμφάνισή της μπροστά στο ελληνικό κοινό, έκανε μία επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης. Ο φωτογραφικός φακός την αποθανάτισε στη βόλτα της, ενώ εκείνη ήταν πολύ προσιτή και ευδιάθετη. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε τόσο μέσα στο Μουσείο όσο και έξω από αυτό.

Το look της ήταν απλό και προσαρμοσμένο στις υψηλές θερμοκρασίες των ημερών. Φόρεσε ένα μαύρο ολόσωμο σορτς, το οποίο συνδύασε με σανδάλια σε ταμπά απόχρωση, ένα μαντίλι στα μαλλιά και μεγάλους χρυσούς κρίκους.

NDP
NDP

Η ίδια η τραγουδίστρια πριν από λίγες ημέρες είχε στείλει μήνυμα μέσω των social media στους θαυμαστές της στο οποίο έλεγε πως ανυπομονεί να βρεθεί στη χώρα μας.

Στοιχεία παράστασης:

Ιmany: Voodoo Cello

Hμερομηνία: Παρασκευή 27.05.2022, 20:00

Αίθουσα: Αλεξάνδρα Τριάντη

Τιμές εισιτηρίων: 13 – 70 ευρώ

Προπώληση: Megaron.gr

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below