Όλοι θυμόμαστε πόσο χαρούμενη και σαστισμένη ήταν η Halle Berry όταν παρέλαβε το Όσκαρ γυναικείου ρόλου για τη συμμετοχή της στην ταινία ο Χορός των Τεράτων. Τα δάκρυα και τα γελιά συνυπήρχαν στον λόγο της κάνοντας τη στιγμή της απονομής να χαραχτεί στις μνήμες όλων.

Η αντίδρασή της δεν ήταν ο μόνος λόγος που θυμόμαστε εκείνη τη βραδιά του 2001. Η Halle Berry έγινε τότε η πρώτη Αφροαμερικανίδα που κέρδιζε ποτέ το σημαντικό αυτό βραβείο. Έκτοτε η ηθοποιός δεν έχει σταματήσει να μάχεται κατά της όποιας αδικίας και να σπα στερεότυπα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Πιο πρόσφατο; Εκείνο που θέλει τις γυναίκες ηθοποιούς μετά τα 40 να υποδύονται συγκεκριμένους χαρακτήρες στις ταινίες ή ακόμα και να αποσύρονται. Στη νέα ταινία με τίτλο Bruised, στην οποία έχει ρόλο σκηνοθετη και πρωταγωνίστριας, υποδύεται μία πυγμάχο, η οποία προσπαθεί να επιστρέψει στα αγωνιστικά δρώμενα τη στιγμή που παράλληλα αγωνίζεται για την επιμέλεια του γιου της.

Με αναφορά σε αυτόν τον ηλικιακό διαχωρισμό ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες – μιας και οι άντρες μπορούν να υποδύονται όποιον ρόλο θέλουν σε όποια ηλικία κι αν βρισκονται- η ηθοποιός έκανε γνωστό στο Twitter πως η νέα της ταινία θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από 24 Νοεμβρίου του 2021.

«Παλιά ήταν σύνηθες όταν φτάσεις τα 40 η καριέρα σου να τελειώνει. Κι εννοώ να ξοφλάει πραγματικά. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έπαιζα μία αθλήτρια του MMA στα 54 μου χρόνια. Όμως το έκανα, οπότε πρέπει κάτι να αλλάζει. Είμαι η απόδειξη», έγραψε η ηθοποιός στο Twitter.

Μόλις άρχισε να σκηνοθετεί, είπε ότι μετάνιωσε που είχε αμφιβολίες για τον εαυτό της, διαπίστωσε ότι το να πρωταγωνιστεί στην ταινία την οποία σκηνοθετούσε, έκανε και τις δύο ευθύνες δυσκολότερες.

Μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό πριν καιρό, η ηθοποιός από την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων είχε ένα ατύχημα στο set κι έσπασε δύο απο τα πλευρά της. Η Halle Berry, όπως είπε στο Entertainment Weekly, αρνήθηκε να σταματήσει τα γυρίσματα εξαιτίας του τραυματισμού της.

Τώρα μπορεί να γιορτάσει τα γενέθλιά της, το Σάββατο, 14 Αυγούστου, γνωρίζοντας πως τα έχει καταφέρει ακόμη καλύτερα αυτή τη χρονιά.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below