Αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία ότι πέρα από μια ταλαντούχα τραγουδίστρια και show woman, δεν παύει να είναι μια τρυφερή μητέρα που λατρεύει τα παιδιά της, Emme και Max, καρποί του έρωτά της με τον Marc Anthony. Για τα γενέθλιά τους στις 22 Φεβρουαρίου 2020, η Λατίνα ντίβα φρόντισε να τους ευχηθεί και δημόσια με τον πιο γλυκό τρόπο, δημοσιεύοντας στο λογαριασμό της στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία, από τότε που ήταν ακόμα βρέφη.

“Ξέρω ότι είστε 12 χρονών σήμερα, αλλά για μένα πάντοτε θα είστε τα μωρά μου. Χρόνια πολλά στις όμορφες καρύδες μου”, έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία η ίδια στέκεται τρυφερά πάνω από το κρεβατάκι των παιδιών της και τα κοιμίζει, κοιτώντας τα γεμάτη αγάπη.

View this post on Instagram

I know you’re 12 years old today but you will always be my babies… 🥥🤍🤍🥥 HAPPY BIRTHDAY TO MY BEAUTIFUL COCONUTS!!!

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Η Jennifer Lopez παντρεύτηκε τον Marc Anthony το 2004 και έφερε στο κόσμο τα δίδυμα το 2008. Το ζευγάρι χώρισε το 2011, ωστόσο τα δίδυμα ήρθαν τότε να συμπληρώσουν την ευτυχία τους αλλά και να πραγματοποιήσουν την επιθυμία της σταρ να γίνει μητέρα.

Η Emme και ο Max όταν ήταν μωρά έμοιαζαν εκπληκτικά στον μπαμπά τους, αλλά μεγαλώνοντας φαίνεται ότι έχουν πάρει και πολλά από τα χαρακτηριστικά της J.Lo. Μάλιστα, η διάσημη τραγουδίστρια, συχνά ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες των παιδιών της από την καθημερινότητά τους, αλλά και παλαιότερες, όταν ήταν μικρότερα, εκφράζοντας μία νοσταλγία για τα χρόνια που περνούν και τα παιδιά μεγαλώνουν, χωρίς να το καταλάβει.