Αφού έσβησε κάθε ανάρτηση από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Jennifer Lopez, ανέβασε πριν από λίγες ώρες ένα βίντεο στο οποίο μας έδειξε πώς πέρασε την αργία των Ευχαριστιών με την οικογένειά της.

Οι πρώτες Ευχαριστίες που πέρασαν ως παντρεμένο ζευγάρι οι Jennifer Lopez και Ben Affleck φαίνεται πως ήταν αρκετά απλές (αν σκεφτούμε πως αμέσως μετά τον γάμο τους πήγαν όλοι μαζί στο Παρίσι). Το περασμένο Σάββατο η τραγουδίστρια ανήρτησε ένα βίντεο με φωτογραφίες της οικογένειάς της δίπλα από το οποίο έγραψε: «Αυτές είναι οι Διακοπές των Ευχαριστιών».

Στις εικόνες βλέπουμε τόσο τα επιδόρπια που απόλαυσε η οικογένεια, όσο και ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο κατά το οποίο ο γιος της Jennifer Lopez κοιμάται στην αγκαλιά του Ben Affleck. Στις φωτογραφίες βλέπουμε, επίσης, την τραγουδίστρια ντυμένη ζεστά με πλεκτά ρούχα και παλτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Πριν από λίγο καιρό η Jennifer Lopez είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα έφηβα παιδιά της στο να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της μεικτής οικογένειας. Η ίδια έχει με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony τα 14χρονα δίδυμα Max και Emme, ενώ ο Affleck έχει τρία παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του με την Jennifer Garner, τους Samuel, 10 ετών, Seraphina, 13, και Violet, 16.

 «Ελπίζω μέσα στην οικογένειά μας να καλλιεργήσουμε το συναίσθημα ότι τα δικά του παιδιά με έχουν σύμμαχο και τα δικά μου παιδιά τον έχουν σύμμαχο. Σύμμαχο κάποιον που τα αγαπάει και ενδιαφέρεται γι’ αυτά πραγματικά αλλά έχει μια διαφορετική οπτική και με βοηθάει να δω τα πράγματα που δεν μπορώ να δω στα παιδιά μου γιατί συναισθηματικά εμπλέκομαι ιδιαίτερα στενά. Χρειάζεται προσοχή η διαδικασία της μετάβασης», είχε πει.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below