Η Δευτέρα ήταν δύσκολη για όσους βλέπουν φανατικά Άγριες Μέλισσες τα βράδια. Η αγαπημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 αποφάσισε να κάνει “διακοπές” και να επιστρέψει με νέο επεισόδιο από τις 6 Ιανουαρίου. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε πολλούς από τους πρωταγωνιστές της να βρεθούν μαζί. Αφορμή στάθηκε η παράσταση της Κατερίνας Διδασκάλου που ανεβαίνει κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Coronet.

H Μυρσίνη Σεβαστού, που αγαπάμε να μισούμε για όλα αυτά που κάνει στο Διαφάνι, είναι πλέον η Ερατώ στη θεατρική σκηνή. Η παράσταση “Η πόρνη από πάνω” που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από κοινό και κριτικούς, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για 9η σεζόν.

Η Ερατώ – η νοικοκυρά από κάτω – μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα, ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε, η ζωή της αλλάζει με ένα μαγικό τρόπο.

Η Κατερίνα Διδασκάλου δίνει ένα μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας και ταξιδεύει τους θεατές για 90 λεπτά από το γέλιο στη συγκίνηση, παραμένοντας κάθε στιγμή στην πραγματικότητα. Το τέλος, είναι έκπληξη!

Την πρώτη Δευτέρα, λοιπόν, που δεν είδαμε Άγριες Μέλισσες στην τηλεόραση είδαμε τους πρωταγωνιστές της σειράς στο θέατρο Coronet στο πλευρό της Μυρσίνης τους. Μαζί με την Δανάη Δουκάκη που υποδύεται την Παγώνα, τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο που υποδύεται τον Λάμπρο και την Αμαλία Καβάλη που υποδύεται την Ουρανία ήταν και ο σκηνοθέτης τους Λευτέρης Χαρίτος.

Η Δανάη Δουκάκη, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Λευτέρης Χαρίτος, ο Δημήτρης Γκοστόπουλος και η Αμαλία Καβάλη.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below