Την παράσταση Μήδεια του Ευριπίδη παρακολούθησε η Κατερίνα Λέχου μαζί με αγαπημένους συναδέλφους της στο Ηρώδειο την περασμένη Παρασκευή.

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε μετά το τέλος της παράστασης με τους πρωταγωνιστές του έργου. Ντυμένη απλά με casual σύνολο σε γήινες αποχρώσεις, συνδύασε ένα σκούρο λινό παντελόνι με ένα ιδιαίτερο τοπ σε μαύρο χρώμα με πράσινο σχέδιο, το οποίο ταίριαζε άψογα με το βραχιόλι που φορούσε στο χέρι της. Ολοκλήρωσε το look με μαύρο blazer και μαύρη τσάντα, ενώ την είδαμε με πολύ μακριά, ίσια μαλλιά.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τη βλέπουμε να ποζάρει μαζί με την Αθηνά Μαξίμου (πρωταγωνίστρια της παράστασης), η οποία συνδύασε μία μαύρη σαλοπέτα με ένα τοπ με διαφάνειες και τυπώματα σε γκρι και μαύρες αποχρώσεις. Δίπλα τους η Μιρέλλα Παπαϊκονόμου με καφέ, δερμάτινο τζάκετ και μαύρο σύνολο.

Σε δεύτερη λήψη χαμογελά φωτογραφιζόμενη με τη Γιώτα Νέγκα (κορυφαία του χωρού), τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τον Γιώργο Θεοφάνους και τη Μαρία Αντουλινάκη.

NDP

Στη Μήδεια του Ευριπίδη που σκηνοθέτησαν ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας, η Αθηνά Μαξίμου, ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Αναστάσης Ροϊλός ανέλαβαν τους ρόλους του έργου (Μήδεια, Ιάσων, Κρέων, Παιδαγωγός, Αιγέας, Τροφός, Άγγελος), ενώ στο Χορό είδαμε δύο κορυφαίες: τη Γιώτα Νέγκα και τη Μυρτώ Αλικάκη. Η παράσταση της περασμένης Παρασκευής ήταν η τελευταία.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below