Οι γιορτές πλησιάζουν και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι μεγάλοι αστέρες της μουσικής βιομηχανίας,  παρουσιάζουν στους θαυμαστές τους τα νέα τους κομμάτια και μας βάζουν σε κλίμα χαράς. Ανάμεσα στις φετινές χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις είναι και η Katy Perry, η οποία  τη Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου, κυκλοφόρησε το νέο της video clip για το τραγούδι της «Cozy Little Christmas»

Το συγκεκριμένο κομμάτι το ακούσαμε πρώτη φορά το 2018, ωστόσο η 35χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε φέτος να κάνει τα γυρίσματα του video clip, στο οποίο τη βλέπουμε να ζει στιγμές χαλάρωσης μαζί με τον Άι Βασίλη.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Κι ενώ η ιστορία του τραγουδιού εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας, η Katy Perry ποζάρει στην κάμερα ξαπλώνοντας γυμνή επάνω σε ένα κρεβάτι και να απολαμβάνει μασάζ από έναν τάρανδο, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.

Παρά το γεγονός ότι η τραγουδίστρια επέλεξε μια πολύ σέξι σκηνή για το video clip του κομματιού «Cozy Little Christmas», ένα είναι βέβαιο: ότι μας μετέφερε σε ένα παραμυθένιο μέρος και μας έκανε να τραγουδήσουμε μαζί της, ενώ το video clip μετρά ήδη 1.5 εκατομμύριο views.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below