Η εμφάνιση της Kendall Jenner στον γάμο της Lauren Perez είχε σχολιαστεί πολύ έντονα και αρνητικά από μεγάλη μερίδα θαυμαστών του μοντέλου, αφού αρκετοί πίστεψαν πως το διάσημο μοντέλο «έκλεψε» τη λάμψη της νύφης.

Το φόρεμα που επέλεξε η μικρή αδερφή των Kardashian για την περίσταση ήταν ένα μαύρο cut-out dress (δείτε το εδώ) που άφηνε ακάλυπτο μεγάλο μέρος του κορμού της. Συγκεκριμένα, επρόκειτο για ένα φόρεμα Mônot, το οποίο είχε κοψίματα σε σχήμα διαμαντιού στο στήθος και σε πολλούς φάνηκε αρκετά προκλητικό, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν πως ντρέπονται, αφού όφειλε να σεβαστεί τη σοβαρή περίσταση.

Τα σχόλια ξανάρχισαν όταν η Lauren Perez κάνοντας τον απολογισμό της για το 2021 μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα από τον γάμο της στο Instagram, στα οποία πρωταγωνίστρια έγινε και πάλι η Kendall Jenner.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LPW (@laurenperez)

Τι απάντησαν το μοντέλο και η νύφη σε όσους την σχολίασαν αρνητικά

Απαντώντας σε έναν από όσους σχολίασαν αρνητικά την εμφάνιση της Kendall Jenner στον γάμο της, η Lauren Perez είπε «Έδειχνε εκθαμβωτική και το λάτρεψα». Σε κεφαλαία γράμματα και με θαυμαστικό. Κι αφού πήρε αυτή την επιβεβαίωση, η Kendal Jenner «έσπασε τη σιωπή της» για το θέμα. Η Kendalla Jenner αποκάλυψε πως είχε ρωτήσει προκαταβολικά τη φίλη της αν εγκρίνει το συγκεκριμένο ρούχο και η νύφη ενθουσιάστηκε, οπότε από τη δική τους τουλάχιστον πλευρά, το θέμα θεωρείται λήξαν.

«Lauren Perez προφανώς ζήτησα από πριν την έγκριση σου, επίσης. Αγαπάμε τους γάμους στην παραλία», σημείωσε απαντώντας στο σχόλιο της φίλης της και αποκαλύπτοντας ένα στοιχείο για τις αγαπημένες της γαμήλιες δεξιώσεις.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below