Η συναυλία του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή στο Κατράκειο Θέατρο Πειραιά, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Είχε κέφι, χορό, μουσική και πολλή αγάπη.

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς φαίνεται πως έχουν βρει το μυστικό της αιώνιας αγάπης. Περνούν καλά μαζί, διασκεδάζουν και είναι υπερήφανοι γονείς του Δημήτρη, ο οποίος ακολουθεί τα βήματά τους στη μουσική.

NDP

Στη χθεσινή τους συναυλία, υπήρξαν αρκετά τρυφεροί μεταξύ τους, ενώ σε κάποια στιγμή, όταν βρίσκονταν μαζί στη σκηνή, η Καίτη στάθηκε για λίγο την ώρα που τραγουδούσε ο σύζυγός της και του… έφτιαξε τα μαλλιά.

NDP

Ο Διονύσης Σχοινάς έχει εδώ και χρόνια υιοθετήσει ένα συγκεκριμένο look και δεν αποχωρίζεται το μακρύ καρέ από τα μαλλιά του. Οι δυο τους ακολούθησαν παρόμοιο στιλ και στην εμφάνισή τους στη σκηνή, με boho ρούχα και αξεσουάρ, που ταίριαζαν άψογα στην καλοκαιρινή βραδιά.

Μετά τις solo εμφανίσεις τους στη σκηνή ανέβηκε και ο γιος τους Δημήτρης και οι τρεις μαζί, ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες τους.

NDP

Το love story του ζευγαριού έχει αφήσει ιστορία, αφού οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η Καίτη Γαρμπή μεσουρανούσε στην ελληνική δισκογραφία και τα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας, ενώ ο Διονύσης Σχοινάς έκανε τα πρώτα του βήματα. 24 χρόνια μετά είναι ακόμα ερωτευμένοι. Η ιστορία της αγάπης τους έχει συγκινήσει πολύ περισσότερο μετά την πρόταση γάμου που έκανε ο Διονύσης στην Καίτη στον αέρα του πρωτοχρονιάτικου show της Ρούλας Κορομηλά για την υποδοχή του 1997.

«Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Υπήρχε κάπως στο κεφάλι μας για γάμο, αλλά ήταν και είναι η Γαρμπή. Δεν θα μπορούσα να έχω παντρευτεί ποτέ κανέναν άλλον άνθρωπο στη ζωή μου», έχει πει σε συνέντευξή του ο Διονύσης Σχοινάς. Όσο για το πώς διατηρούν τη σχέση τους ζωντανή όλα αυτά τα χρόνια;

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της είχε παραδεχτεί ότι ακόμα και σήμερα οι δυο τους ζηλεύουν ο ένας τον άλλο και ο λόγος είναι ο έρωτας και ο αλληλοθαυμασμός.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below