Από τότε που ο Tristan Thompson χώρισε με την Khloe Kardashian, καθώς είχε παράνομο δεσμό με την κολλητή της Kylie Jenner, φαίνεται να έχει απομακρυνθεί τελείως και από την κόρη τους, True. Αυτό έχει εξοργίσει την Khloe η οποία έχει αποδεχτεί πια το χωρισμό αλλά απαιτεί από τον Tristan να αναλάβει τις ευθύνες του ως πατέρας.

Ο Thompson είναι παίκτης του NBA και αναγκαστικά ταξιδεύει συχνά για να παραβρεθεί στου αγώνες, αλλά αυτό δεν είναι αρκετά καλή δικαιολογία για την Khloe. Δείχνει όση κατανόηση μπορεί αλλά η συμπεριφορά του δείχνει πως έχει προχωρήσει και δεν ενδιαφέρεται πολύ για να δει την κόρη του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις

Μάλιστα χθες ο γνωστός μπασκετμπολίστας είχε τα γενέθλια του και η ομάδα του Cleveland Cavaliers του ευχήθηκε χρόνια πολλά με μία δημοσίευση στο Instagram. Ο ίδιος κρατά low profile στα social media καθώς ξέρει ότι δεν είναι και στην πιο δημοφιλή του περίοδο και τα αρνητικά σχόλια θα είναι πολλά.

Έτσι, οι fans της Khloe βρήκαν ευκαιρία να εκφραστούν στη σελίδα της ομάδας και να γράψουν κάτω από τη δημοσίευση για τα γενέθλια του καθόλου ευγενικά σχόλια όπως : «Ευτυχισμένα γενέθλια σε όλους εκτός από τον Thompson», «οι 7 του κοπέλες πρέπει να είναι πολύ χαρούμενες», «πιο πολύ σκοράρεις έξω παρά μέσα στο γήπεδο» και φυσικά το λιτό και εύστοχο «BOOOOOOO».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Today we’re wishing @realtristan13 a very happy birthday! 🎂 Find more photos in his birthday gallery on cavs.com.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cleveland Cavaliers (@cavs) στις