Η Τζένη Μπότση έκανε μια νέα ανάρτηση όπου μοιράζεται τη δική της εμπειρία από την κλιμακτήριο, στην οποία έχει μπει, όπως λέει. Σε ένα καινούριο βίντεο επιδιώκει κυρίως να μας απαλλάξει από την αμηχανία του να μιλάμε για κάθε νέα φάση της ζωής στην οποία μπαίνουμε. Η ηθοποιός γράφει στη λεζάντα:

«True story. Χωρίς μακιγιάζ, χωρίς φίλτρο, χωρίς ιδιαίτερο φόντο, αλλά με απεριόριστη αγάπη στον εαυτό μου και τη ζωή, μοιράζομαι μαζί σας μια σκέψη που με βασανίζει….γιατί κρυβόμαστε; Έχουμε στ’ αληθεια κάτι να κρύψουμε; Ή μήπως πρέπει να είμαστε περήφανοι που μεγαλωνουμε έχοντας σημαντικούς ανθρώπους δίπλα μας;

»Σας ευχαριστώ που μοιράστηκα και μαζί σας τη σκέψη μου, και πάμε να κερδίσουμε άλλη μια πίστα στη ζωή μας!».

Στο βίντεο που δημοσιεύει, λέει:

«Τους τελευταίους μήνες έχω μπει στην κλιμακτήριο. Αλλάζω περίοδο στη ζωή μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Μεγαλώνω, είναι υπέροχο να μεγαλώνεις, νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για όλα αυτά τα δώρα που μου έχει δώσει η ζωή και θέλω να σας πω ότι πρέπει πια να σταματήσουμε να ντρεπόμαστε. Καταλήγω να είμαι η μόνη που έχει μπει στην κλιμακτήριο. Δεν έχω ακούσει κανέναν άλλο να λέει ότι, ξέρετε, μπήκα στην κλιμακτήριο. Και οι γυναίκες που μπαίνουν στην κλιμακτήριο αντιμετωπίζουν κάποια θέματα. Εγώ ευτυχώς προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχω ούτε φουντώματα πολλά ούτε νεύρα (τα είχα από πριν), το μόνο που έχω είναι τρομακτική κατακράτηση. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει σε αυτό…

«Καταλήγω να είμαι η μόνη που έχει μπει στην κλιμακτήριο. Δεν έχω ακούσει κανέναν άλλο να λέει ότι, ξέρετε, μπήκα στην κλιμακτήριο. Και οι γυναίκες που μπαίνουν στην κλιμακτήριο αντιμετωπίζουν κάποια θέματα».

»Θυμάστε τότε στα νιάτα μας, όταν μάς είχε πρωτοέρθει η περίοδος και δίναμε η μία στην άλλη τη σερβιέτα λες και δίναμε κάτι πάρα πολύ κακό. Παναγία μου! “Μήπως έχεις σερβιέτα; Έχω, σταμάτα” [ψιθυρίζει] Όχι τώρα, πιο μετά”. Τι πιο μετά; Τι σου ζητάει, μια σερβιέτα;! Πάρε και δώσ’ τη!

»Μην ντρεπόμαστε, παιδιά. Μεγαλώνουμε και πρέπει να το χαιρόμαστε. Διαφορετικές φάσεις, με τα καλά και τα κακά τους».

Δείτε το βίντεο της Τζένης Μπότση:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenny Botsi (@jennybotsi)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below