Μπορεί πλέον το ζευγάρι Kate και William να μοιάζουν με την επιτομή του #couplegoals, όμως η σχέση αυτή έχει περάσει από σαράντα κύματα, με την Kate να έχει κάνει μεγάλη υπομονή και αρκετές υποχωρήσεις για να είναι μαζί του.

Ας πάμε λοιπόν πολλά χρόνια πίσω και πιο συγκεκριμένα στο πάρτυ γενεθλίων του William, στο οποίο θα έκλεινε τα 21 του χρόνια: Είχε καλέσει την Kate, αν και ακόμη δεν είχαν μιλήσει δημόσια για τη σχέση τους.

Εκεί λοιπόν συνέβησαν τα εξής δύο απανωτά γεγονότα από πλευράς του Πρίγκιπα τα οποία πλήγωσαν πολύ την μέλλουσα Βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας.

Αν και οι δυο του λοιπόν έβγαιναν μαζί, η σχέση τους ήταν μυστική. Ο William λοιπόν έδωσε μια συνέντευξη ακριβώς πριν τα γενέθλιά του δηλώνοντας ακόμη single! Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

” Γίνονται πολλές εικασίες για κάθε κορίτσι το οποίο γνωρίζω ή βγαίνω έξω κι αυτό με ενοχλεί ύστερα από λίγο αφού καταλήγει να τους προκαλεί πόνο. Αυτά τα καημένα τα κορίτσια, τα οποία είτε μόλις τα είχα γνωρίσει, είτε είναι φίλες μου, ξαφνικά βρίσκονται στο προσκήνιο και όχι μόνο εκείνες αλλά και οι γονείς τους. Θεωρώ πως είναι άδικο για εκείνες. Εγώ είμαι συνηθισμένος σε αυτά τα πράγματα αλλά τώρα πλέον έχουν αρχίσει και συμβαίνουν πολύ πιο συχνά. Για εκείνες όλη αυτή η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική και δεν μου αρέσει να συμβαίνει εξ αιτίας μου. Αν με εντυπωσιάσει ένα κορίτσι και αυτό εντυπωσιαστεί από εμένα επίσης τότε της ζητώ να βγούμε. Αλλά και πάλι δεν θέλω να τη φέρω σε δύσκολη θέση καθώς αρκετοί άνθρωποι δεν ξέρουν τι τους περιμένει αν με γνωρίσουν καταρχάς και στη συνέχεια τι ενθουσιασμό θα προκαλέσει το να γίνει το κορίτσι μου.”

Αυτή η δήλωση όσο κι αν σας φαίνεται περίεργη πλήγωσε λιγότερο την Kate από ότι αυτό που συνέβη στο πάρτυ και ο λόγος ήταν πως ήξερε ότι ο William αναγκάζεται να λέει συχνά ψέμματα για τα προσωπικά του για να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή. Αυτό που πραγματικά έκανε την καρδιά της να ραγίσει ήταν αυτό που ακολούθησε:

O William λοιπόν είχε καλέσει την Κate στο πάρτυ του, αλλά δεν πέρασε μαζί της όσο χρόνο θα έπρεπε. Αντιθέτως, είχε αφοσιωθεί στην πρώην του, Jecca Craig. η οποία είχε πετάξει από την Κένυα για να παραστεί στο event. To χειρότερο από όλα δε, ήταν ότι η Jecca καθόταν σε μια VIP θέση στο πάρτυ ενώ η Kate σε ένα μακρινό τραπέζι.