Εδώ και δύο ημέρες όλος ο πλανήτης αναρωτιέται πώς η Lady Gaga κατάφερε να βρεθεί την ίδια ημέρα στο κόκκινο χαλί δύο εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα σε διαφορετικές ηπείρους. Ο λόγος γίνεται για τα Bafta Awards και τα Critics Choice Awards (δείτε εδώ τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί). Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, που ήταν υποψήφια για το βραβείο καλύτερου γυναικείου ρόλου για τη συμμετοχή της στην ταινία “House of Gucci”, κατάφερε να ποζάρει στο κόκκινο χαλί και των δύο εκδηλώσεων με μεγάλη άνεση και μπορεί να μην κέρδισε κάποιο βραβείο, αλλά οι εμφανίσεις της έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Τα κινηματογραφικά Bafta Awards θεωρούνται τα βρετανικά Όσκαρ και έλαβαν χώρα στο Albert Hall του Λονδίνου, την Κυριακή 13 Μαρτίου. Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκαν και τα Critics Choice Awards στο ξενοδοχείο Fairmont Century Plaza, στο Λος Άντζελες. 

«Μήπως έχει σωσία;», έγραφαν οι χρήστες στα media, προσπαθώντας να εκλογικεύσουν την παρουσία της pop star σε δύο ηπείρους μέσα σε τόσο λίγες ώρες με την απάντηση να έρχεται ήρθε μέσα από ένα δημοσίευμα που έκανε λόγο για δύο κόκκινα χαλιά και μία μικρότερη τελετή που έλαβε χώρα στο Λονδίνο, για να διευκολύνουν οι συντελεστές των Critics Choice Awards, τους ηθοποιούς που ήταν υποψήφιοι και στις δύο διοργανώσεις.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below