Η Kylie Jenner παρά τον χωρισμό της από τον Travis Scott, φαίνεται πως βρίσκεται σε πολύ δημιουργική περίοδο στον επαγγελματικό και στον προσωπικό τομέα. Βέβαια η αγάπη για την κόρη της, Stormi, είναι διακριτή με την ίδια να ανεβάζει, σχεδόν κάθε μέρα story μαζί της.

Πρόσφατα, η ιδιοκτήτρια των Kylie cosmetics ανέβασε ένα βίντεο με τη μικρή Stormi, η οποία καθώς περπατά και πηγαίνει προς το μέρος της, φωνάζει “Hi Kylie.” Η 23χρονη μαμά της, εμφανώς δυσαρεστημένη, της απαντάει: “Αυτό δεν είναι το όνομά μου, το όνομά μου είναι μαμά.” Βέβαια, η Stormi φαίνεται πως δεν της αρέσει η λέξη “μαμά”, επαναλαμβάνοντας την ίδια φράση.

Να σου υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό, η Stomi γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά της, με τους Kylie Jenner και Travis Scott κάνοντας το διαδίκτυο να πιστεύει ότι είναι ξανά μαζί. Όμως, όχι! Μια πηγή λέει στο E! News ότι “η Kylie και ο Travis δεν είναι επισήμως μαζί, αλλά είναι σωστοί απέναντι στη Stormi, που τους κρατάει πολύ κοντά.”

Η πηγή αναφέρει επίσης ότι η οργάνωση του πάρτι γενεθλίων της Stormi έφερε πιο κοντά το διάσημο πρώην ζεύγος με αποτέλεσμα να ξανασυζητήσει την περίπτωση επανασύνδεσης. Όπως φαίνεται και οι δύο εξακολουθούν να ενδιαφέρονται ο ένας για τον άλλον και υπάρχουν ακόμα έντονα αισθήματα.”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below