Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, η μαμά των δύο top models, Gigi και Bella Hadid, λέγεται Yolanda, είναι Δανέζα και όταν ήταν νεότερη εργαζόταν και εκείνη σαν μοντέλο. Αν μάς ρωτάς, μπορεί ακόμα να ασκήσει αυτό το επάγγελμα, καθώς σε όλες της τις φωτογραφίες μοιάζει εάν όχι νεότερη, τότε συνομήλικη με τις κόρες της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Τρανή απόδειξη οι φωτογραφίες που ανέβασαν η Gigi και η Bella για να της ευχηθούν και διαδικτυακά για τα 55α γενέθλιά της. «Είσαι η καλύτερη αρχηγός και είσαι τέλεια!», έγραψε μεταξύ άλλων η πρώτη στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram. «Χρόνια πολλά! Είσαι το είδωλό μου, το πρότυπό μου, η καλύτερη φίλη μου! Δεν θα ήμουν πουθενά και τίποτα χωρίς εσένα!», έγραψε μεταξύ άλλων η Bella στη λεζάντα της δικής της φωτογραφίας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Και τα δύο κορίτσια ανέβασαν πρόσφατες φωτογραφίες της μητέρας τους, όπου είναι πραγματικά πανέμορφη, αλλά και παλαιότερες από οικογενειακά άλμπουμ και επαγγελματικές φωτογραφήσεις. Πέρα από το γεγονός ότι η ομοιότητα με τη μητέρα τους είναι φοβερή, όπως μπορούμε να δούμε η Yolanda ήταν ένα πραγματικά πολύ κομψό και ταλαντούχο μοντέλο όταν ήταν νεότερη. Απ’ ό,τι φαίνεται τα κορίτσια τό είχαν στο DNA τους!