Το πρώτο της παιδί υποδέχτηκε πριν από λίγες ημέρες η τενίστρια Maria Sharapova. H γνωστή αθλήτρια έκανε μία ανάρτηση στο Instagram στην οποία τη βλέπουμε με τον σύζυγο και τον νεογέννητο γιο τους, πού – όπως αποκαλύφθηκε από το caption – πήρε το όνομα Theodore.

«Theodore VII•I•MMXXII. Η πιο όμορφη πρόκληση και το πιο ικανοποιητικό δώρο που θα μπορούσε να ζητήσει η μικρή μας οικογένεια», έγραψε δίπλα από την φωτογραφία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Sharapova (@mariasharapova)

Η Maria Sharapova είναι παντρεμένη εδώ και ενάμιση χρόνο με τον Βρετανό επιχειρηματία Αlexander Gilkes. Οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί το 2018 και εκφράζουν συχνά την αγάπη και τον ερωτά τους.

Η τενίστρια από τη Ρωσία έχει επίσης ενεργή εθελοντική δράση. Λίγο μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία έκανε μία γενναία προσφορά στα παιδιά της πληττόμενης χώρας και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης.

«Κάθε μέρα που περνά, η καρδιά μου σπάει περισσότερο και θλίβομαι βαθύτατα από τις εικόνες και τις ιστορίες των οικογενειών και των παιδιών που πλήττονται από την κλιμακούμενη κρίση στην Ουκρανία. Κάνω δωρεά στον λογαριασμό ‘Σώστε τα Παιδιά’, έναν οργανισμό που εργάζεται άοκνα για να παρέχει φαγητό, νερό και πρώτες βοήθειες για την υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη.

Παρακαλώ βοηθήστε κι εσείς. Προσεύχομαι για ειρήνη και στέλνω την αγάπη μου σε όσους έχουν επηρεαστεί», είχε γράψει σε μήνυμά της στο Instagram.

Διαβάστε το εδώ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below