Τον Μάριο Φραγκούλη τον έχουμε συνδυάσει με όμορφες μουσικές, επιτυχημένες παραστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και μια μελωδική φωνή που μας ταξιδεύει. Δεν γνωρίζουμε πάρα πολλά για την προσωπική του ζωή καθώς ο ίδιος διατηρεί χαμηλό προφίλ γύρω από τα προσωπικά του. Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες, με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, έκανε μία ανάρτηση αφιερωμένη στη μητέρα του, αλλά και στη γυναίκα που τον μεγάλωσε, τη θεία του. Για την ακρίβεια έγραψε:

«Δύο Μητέρες, Δύο Καρδιές, Δύο Ζωές, Δύο Τύχες, Δύο Επιρροές, τελικά μάλλον ήμουν τυχερός! Ευτυχισμένη η Ημέρα της Μητέρας…Εύχομαι σε όλα τα παιδιά του κόσμου μια οικογένεια….Ζούμε πολλά χρόνια μόνοι και δεν πρέπει να μας λείπουν οι παιδικές χαρές, οι μητρικές αγκαλιές, οι αγκαλιές αυτών που είναι οι γονείς μας και ας μην είναι το αίμα μας!». Το κείμενο συνόδευαν οικογενειακές φωτογραφίες, ενώ στα σχόλια την αγάπη τους στον διεθνώς αναγνωρισμένο μουσικό εξέφρασαν οι Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μιμή Ντενίση και πολλοί άλλοι φίλοι και θαυμαστές του.

Η σχέση με τη μητέρα και τη θεία του

Πριν από λίγες ημέρες ο Μάριος Φραγκούλης αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή Στούντιο 4, της ΕΡΤ, πως μεγάλωσε με τη θεία του στην Αθήνα. Ο γνωστός τενόρος προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τους γονείς του που τον άφησαν στη θεία του στην Ελλάδα και επέστρεψαν στην Αφρική.

«Γεννήθηκα στη Ροδεσία της Αφρικής. Είχαμε έρθει επίσκεψη στη θεία μου στην Αθήνα και οι γονείς μου είπαν: εφόσον ο Μάριος δεν πρόκειται να πάει ακόμα στο σχολείο, γιατί δεν τον αφήνουμε εδώ και να ‘ρθουμε να τον πάρουμε έπειτα από λίγους μήνες;», είπε ο Μάριος Φραγκούλης στην αρχή της αφήγησής του.

«Ήταν καλοκαίρι θυμάμαι, με έβαλε η μαμά μου στο παγκάκι της κουζίνας και μου λέει: Μάριε, πηγαίνω δίπλα να πάρω δυο πραγματάκια και θα ‘ρθω να σε δω. Και αυτό ήταν. Έφυγε, μπήκαν σε ένα ταξί φαντάζομαι με τον αδελφό μου και γύρισαν στην Αφρική. Εγώ δεν ήξερα, αυτό ήταν το σοκ. Νόμιζα ότι θα γυρίσει την άλλη μέρα», περιγράφει και συνεχίζει: «Έμεινα με τη θεία μου, την αγάπησα, προσπάθησα να την πω μαμά. Μια μέρα της λέω: μπορώ να σε λέω μαμά, γιατί με κοροϊδεύουν τα παιδάκια στο σχολείο;».

Μιλώντας για τη στιγμή που συναντήθηκε ξανά με την οικογένειά του αποκάλυψε: «Τους γονείς μου τους ξαναείδα όταν ήμουν πια 8μιση ετών. Είχαμε πάει στο παλιό αεροδρόμιο και ζήτησα απ’ τον αστυνομό να περάσω μέσα. Έρχεται η μαμά μου από την Αφρική, του λέω. Τους έψαχνα και γίνομαι φίλος με ένα παιδάκι. Του λέω: θα δω τον αδερφό μου σε λίγο. Μου λέει: κι εγώ, πώς σε λένε; Μάριο, του λέω. Και τον αδερφό μου Μάριο τον λένε, μου είπε. Εσένα; Simon. Έτσι λένε και τον δικό μου αδερφό, του είπα. Ήταν ο αδερφός μου».

Στην ίδια συνέντευξη παραδέχθηκε πως χρειάστηκε να συγχωρήσει τους γονείς του, αφού «πάλεψε» αρχικά μόνος του και αργότερα με τη βοήθεια των group therapy κατάφερε να προχωρήσει μπροστά.

«Με βοήθησε το ότι άκουγα ιστορίες άλλων και κατάφερα να “ξεριζώσω” τον πατέρα μου από μέσα μου. Με τη μητέρα μου έχουμε μια τυπική σχέση. Δεν μπορείς να κάνεις συζήτηση, δεν γνωρίζει τους τομείς στους οποίους κινούμαι απολύτα. Γνωρίζει περισσότερο την ελληνική μουσική και συζητάμε για απλά πράγματα. Υπήρξε μια εποχή που δεν μπορούσε να αντέξει μόνη της στο Λονδίνο. Ο αδερφός μου δούλευε πάρα πολύ και η μητέρα μου έμενε μόνη της. Δεν είχε ούτε την οικονομική δυνατότητα να έχει βοήθεια από κάποια κοπέλα, ας πούμε. Της είπα να έρθει στην Ελλάδα να μείνουμε μαζί. Είναι πολύ υπερήφανη για εμένα».

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτλέσματ εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below