Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένοι κανόνες που πρέπει να ακολουθεί κάποιος όταν πρόκειται να βρεθεί σε εκδήλωση παγκόσμιου βεληνεκούς και άρα μετάδοσης. Ο πρώτος υπαγορεύει ο ενδιαφερόμενος να μην εμφανίζεται μπροστά από κενό λευκό φόντο (π.χ. πίνακα) και αντίστοιχα να μην επιλέγει έντονα πράσινα ρούχα. Αν τους αψηφήσει, το πιο πιθανό είναι να μετατραπεί σε ωραιότατο green screen για meme.

Αυτό ακριβώς συνέβη στη Melania Trump που την «έπαθε» αδικαιολόγητα σαν πρωτάρα στο εθνικό συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, όπου εμφανίστηκε με ένα σχεδόν fluo, πράσινο φόρεμα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Ενόσω λοιπόν, ο Donald Trump απαριθμούσε τα «κατορθώματά» του μέσω παραπλανητικών ισχυρισμών σχεδόν ξεχνώντας να θίξει το θέμα του κορωνοϊού, το outfit του συζύγου του λειτουργούσε σαν καμβάς για προβολή όλων όσων διαδραματίζονται στην πραγματικότητα στις Η.Π.Α.

Για παράδειγμα, όλα τα μέχρι τώρα αποκαρδιωτικά στοιχεία που αφορούν στους θανάτους εξαιτίας της πανδημίας, «περνούσαν» από το φόρεμα της Melania, το οποίο παρεμπιπτόντως της στοίχισε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 3.000 δολαρίων.

Το φόρεμα επίσης, ξαφνικά γέμιζε με… κορωνοϊούς…

…ή ακόμη και με υλικό από τις διαμαρτυρίες – διαδηλώσεις που βρίσκονταν σε εξέλιξη λίγα μέτρα μακριά από το Λευκό Οίκο προς υπεράσπιση και απόδοση δικαιοσύνης για τον Jacob Blake. Ο Αφροαμερικανός έπεσε θύμα 8 πυροβολισμών από την αστυνομία στις 23 Αυγούστου στην Ουάσιγκτον με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος.

Από το green screen φόρεμα της Melania στο μεταξύ, δεν έλειψαν ούτε οι «σπόντες» για το περιβάλλον που κατά τα λεγόμενα του συζύγου της είναι μια χαρά και δεν υφίσταται καμία κλιματική αλλαγή.

Μάλλον δεν πήρε παράδειγμα από τη Michelle Obama που τα προσέχει όσο τίποτα όλα αυτά

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below