Η Meg Ryan και  ο John Mellencamp χώρισαν ένα χρόνο μετά τα σχέδια γάμου. Οι φήμες ξεκίνησαν όταν η 57χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στα Governors Awards χωρίς το δαχτυλίδι αρραβώνων που της έδωσε ο σύντροφός της. Χωρίς αυτό απαθανατίστηκε και την επόμενη μέρα στους δρόμους του Los Angeles. Οι φήμες δεν άργησαν να επιβεβαιωθούν και ο λόγος φαίνεται πως είναι ότι ο  68χρονος μουσικός, που έχει παντρευτεί τρεις φορές στο παρελθόν, δεν ήθελε γάμο.

Παρόλο που αγαπιούνται αυτό ήταν κάτι που μάλλον έφερε ρήξη στη σχέση. H Meg Ryan άλλωστε είχε μιλήσει με ενθουσασμό ένα χρόνο νωρίτερα για των αρραβώνα και τον επικείμενο γάμο τους.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2011. Ο Mellencamp είναι μόλις χωρίσει από το μοντέλο Elaine Irwin έπειτα από 18 χρόνια γάμου. Ξεκίνησαν να βγαίνουν παρά το γεγονός ότι η Ryan ζούσε στην Νέα Υόρκη με την κόρη της Daisy κι εκείνος στην Indiana. To 2014 η απόσταση έφερε τον χωρισμό για να τα ξαναβρούν το 2017. Έκτοτε μπορεί να είχαν προβλήματα μεταύ τους αλλα το μόνο που άφησαν να πάρει έκταση ήταν ο αρραβώνας τους τον Νοέμβριο του 2018.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below