Μετά από 10 χρόνια γάμου, η Megan Fox και ο Brian Austin Green είναι πλέον χωρισμένοι επίσημα. Πριν από ένα χρόνο, η ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Brian Austin Green, ζητώντας από κοινού κηδεμονία και επιμέλεια των τριών γιων τους. Μάλιστα, είχε δηλώσει πως προτιμά να μην υπάρξει καταβολή διατροφής για κανέναν από τους δύο, ούτε από τον πρώην σύζυγό της, ούτε από την ίδια.

Από την πλευρά του, ο Green στα έγγραφα που είχε καταθέσει, συμφωνούσε με τους όρους της Fox, εκτός από την ημερομηνία που εκείνη ισχυρίζεται ότι οι δυο τους χώρισαν. Υποστηρίζει δηλαδή πως δεν είναι μαζί από το Μάρτιο του 2020, με εκείνη να θεωρεί ότι η σχέση τους έληξε το Νοέμβριο του 2019.

Στο μεταξύ, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Fox είχε ζητήσει διαζύγιο. Το 2015 είχαν ξαναφτάσει σε αυτό το σημείο, αλλά το Μάιο της ίδιας χρονιάς έμεινε έγκυος στο τρίτο τους παιδί και επιβεβαίωσε πως οι δυο τους τα είχαν ξαναβρεί. Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, ο χωρισμός τους είναι οριστικός από το νόμο,ενώ δεν θα αποτελούσε έκπληξη αν βλέπαμε σύντομα την Megan να παντρεύεται τον αγαπημένο της Machine Gun Kelly. Ο Brian πάντως έχει κι εκείνος προχωρήσει στη ζωή του, καθώς διατηρεί εδώ και αρκετούς μήνες σχέση με τη χορεύτρια Sharna Burgess.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below