Το lifestyle blog της Meghan Markle “The Tig” έκλεισε λίγο καιρό πριν την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Harry, πριν από τρία χρόνια. Από τη στιγμή όμως που οι δυο τους αποφάσισαν να ζήσουν μαζί με τον 11 μηνών γιο τους Archie, μακριά από τα βασιλικά τους καθήκοντα στο Los Angeles, εκείνη άρχισε να σκέφτεται ανάμεσα σε άλλες επαγγελματικές ιδέες και την επαναφορά του lifestyle blog της με μια μάλιστα νέα, πιο φρέσκια εκδοχή.

Πληροφορίες να αναφέρουν, πως η Meghan Markle έχει στο στόχαστρο κάποια πολύ διάσημη για να την ανταγωνιστεί και αναφέρονται στην ηθοποιό Gwyneth Paltrow και το διάσημο blog της, Goop.

Η royal expert Myka Meier υποστήριξε στο Royally Obsessed podcast της ότι  η Meghan θα δημιουργήσει ένα Instagram account, αφού αναγκάστηκαν να κλείσουν το Sussex Royal, ενώ πρόσθεσε πως έχει ένα στενό φιλικό πρόσωπο το οποίο είναι insider και μάλλον η Meghan έχει ξεκινήσει ήδη να εργάζεται πάνω σε αυτό το project της.

Η royal expert Myka Meier σημείωσε ότι θα πρέπει να περιμένουμε κάτι πάρα πολύ δημιουργικό και ενδιαφέρον στο οποίο θα συμμετέχουν masterminds από όλο τον κόσμο προκειμένου να φτιάξουν την απόλυτη πηγή έμπνευσης.

Να θυμίσουμε, ότι το lifestyle blog της Meghan Markle “The Tig” άνοιξε το 2014. Ηταν το προσωπικό της blog μέσα από το οποίο μοιραζόταν με τους θαυμαστές της θέματα που αφορούσαν από φαγητό μέχρι μόδα και ομορφιά αλλά και θέματα πολιτικής.

Η Markle, όπως η Paltrow, θα μπορούσε να κερδίσει εκατομμύρια από την επανέναρξη του brand της, κάτι που θα βοηθούσε στα οικονομικά της με τον Harry.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below