Εξαιτίας της πανδημίας, η βασιλική οικογένεια φέτος, όχι μόνο δε θα πάει στο κτήμα Sandringham όπου συνηθίζει να περνάει τις γιορτές, αλλά θα είναι και… λειψή εν τη απουσία των Πρίγκιπα Harry, Meghan Markle και Archie.

Παρόλα αυτά, θα τηρήσει την παράδοση που θέλει τα μέλη της να ανταλλάσσουν δώρα παίρνοντας το τσάι τους την παραμονή των Χριστουγέννων. Εντωμεταξύ, δεν πρόκειται για πανάκριβες επιλογές· αντιθέτως, συνηθίζουν να παίρνουν αστεία και εντελώς περίεργα δώρα: για παράδειγμα, μία χρονιά η Πριγκίπισσα Άννα χάρισε στον αδερφό της Κάρολο ένα δερμάτινο κάθισμα τουαλέτας, ενώ προ Meghan, η Kate Middleton είχε δωρίσει στον κουνιάδο της, Harry ένα σετ «πώς να “καλλιεργήσεις” (μεγαλώσεις) το δικό σου κορίτσι».

Με αυτό το σκεπτικό, η Meghan Markle το 2017 κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να μείνει στη… βασιλική ιστορία για το δώρο που χάρισε στον Πρίγκιπα William στα πρώτα της Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια. Την αποκάλυψη έκαναν οι δημοσιογράφοι Omid Scobie και Carolyn Durand στο βιβλίο «Finding Freedom», στο οποίο εξηγούν ότι η ανταλλαγή δώρων ανέκαθεν υπήρξε κάτι σαν οντισιόν για τα μελλοντικά μέλη της οικογένειας.

«Ένα από τα δώρα της είχε τεράστια επιτυχία – ήταν ένα κουτάλι για τον William που έφερε ανάγλυφη επιγραφή “cereal killer”(δολοφόνος δημητριακών αντί για serial killer – κατά συρροήν δολοφόνος).

Στο μεταξύ, θυμίζουμε ότι τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφορούν φήμες ότι η Meghan Markle είναι έγκυος στο δεύτερό της παιδί. 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below