Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Η Instagrammer αποχαιρέτησε τον Αύγουστο με μία άκρως καλοκαιρινή ανάρτηση και ένα ιδιαιτέρως συγκινητικό κείμενο. Η ίδια ποζάρει φορώντας ένα μπικίνι στις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος με λαχούρια και αφήνοντας τα μαλλιά της να ανεμίζουν στον καλοκαιρινό αέρα. Όπως σημειώνει στο caption, αυτός ήταν ο πιο ωραίος της Αύγουστος.

Για την ακρίβεια γράφει:

«Αποχαιρετισμός στον Αύγουστο, τον πιο ωραίο… που είμαι εγώ η θάλασσα και κολυμπάς εσύ μέσα μου», κάνοντας σαφή αναφορά στο μωρό που περιμένει. Φυσικά, τις εντυπώσεις έκλεψε η φουσκωμένη κοιλιά της.

Δείτε την ανάρτησή της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ζευγάρι με τον Ιάν Στρατή και συγκατοικούν τον τελευταίο χρόνο. Γνωρίστηκαν στην παράσταση Hair, στην οποία πρωταγωνιστούσαν και, αν και η σχέση τους έμεινε κρυφή τον πρώτο χρόνο, από τη στιγμή της αποκάλυψης, η Μαίρη έχει μοιραστεί πολλές κοινές τους φωτογραφίες που μαρτυρούν πόσο ερωτευμένοι και αγαπημένοι είναι. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό έκαναν μαζί ένα ταξίδι στην Ιταλία και μας χάρισαν πολύ όμορφα φωτογραφικά στιγμιότυπα. Δείτε τα εδώ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below