Το να είσαι μια νέα μαμά συχνά μπορεί να είναι τρομακτικό. Περάσατε μια εγκυμοσύνη και φροντίσατε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, αλλά τώρα υπάρχει κάποιος άλλος στη ζωή σας που χρειάζεται την αμέριστη προσοχή σας. Θα κάνατε οτιδήποτε για να προστατέψετε τα μωρά σας και φυσικά το δέρμα τους.

Λόγω του ότι η επιδερμίδα τους είναι πιο ευαίσθητη από τη δική μας, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ίδια προϊόντα που χρησιμοποιείτε στον εαυτό σας. Αυτό που χρειάζεστε είναι τα καλύτερα βρεφικά προϊόντα για να βεβαιωθείτε ότι το δέρμα των παιδιών σας είναι υγιές. Και το ίδιο ισχύει φυσικά και για τους royalties.

Getty ImagesXθες η Meghan Markle και ο μικρός Archie βγήκαν για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα Polo στον οποίο συμμετείχε και ο Πρίγκιπας Harry. Τι εντοπίσαμε ακριβώς δίπλα της; Το Sun Protect & Moisture SPF Spray της Nivea. Γνωρίζουμε ήδη ότι η Meghan Markle είναι τεράστια οπαδός των προϊόντων της Nivea, γι ‘αυτό δεν είναι περίεργο που την εμπιστεύεται και για την προστασία του μωρού της από τον ήλιο. Κι ενώ δεν μπορούμε να δούμε ακριβώς ποιό επέλεξε, θεωρούμε ότι κατά πάσα πιθανότητα  ήταν το SPF30 για παιδιά.