Ολοένα και περισσότερες διασημότητες μέσα από τις συνεντεύξεις τους επιβεβαιώνουν ότι όταν πρόκειται για τις διαπροσωπικές τους σχέσεις δε διαφέρουν σε τίποτα από κάθε απλό άνθρωπο. Μία από αυτές και η Nicole Kidman που γοητεύθηκε από κάτι που η πλειοψηφία έχει ανάγκη.

Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Marie Claire, η Kidman αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την κέρδισε στον Keith Urban στην αρχή της σχέσης τους. Η 53χρονη ηθοποιός εξήγησε ότι ο νυν σύζυγός της, τη βοήθησε να περάσει το επίπονο διαζύγιο από τον Tom Cruise σχεδόν ανώδυνα:
«Απλώς εμφανίστηκε και με προστάτευσε. Με αγάπησε, μου έδωσε αυτοπεποίθηση και με έκανε να αισθανθώ πολύ πιο άνετα. Ξέρει ποια είμαι κατάφερε να με κάνει να ανοιχτώ», ανέφερε αποκαλώντας τον ως «προστάτη» της και εξωστρεφή τύπο, σε αντίθεση με την ίδια που αυτοχαρακτηρίστηκε ως εσωστρεφής.

Σε παλαιότερή της συνέντευξη στο μεταξύ, είχε διευκρινίσει ότι πιστεύει πως το μυστικό για την καλή τους επικοινωνία είναι το ότι ποτέ δε στέλνουν μηνύματα μεταξύ τους, αλλά μιλούν στο τηλέφωνο. Εκείνη στην αρχή της σχέσης τους, δεν ήξερε τι να στείλει σε μήνυμα, οπότε έκτοτε το καθιέρωσαν.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below