Σίγουρα σου έχει συμβεί πολλές φορές να θες να τραβήξεις μια φωτογραφία και κάποιος από την παρέα σου να μπαίνει στο πλάνο και να την καταστρέφει. Βέβαια, κάποιες φορές προκύπτουν έτσι οι καλύτερες φωτογραφίες της ζωής σου. Ίσως αυτό να σκέφτηκε και η Νατάσσα Μποφίλιου κάνοντας photobomb στην Τόνια Σωτηροπούλου και τον Κωστή Μαραβέγια.

Το ζευγάρι πόζαρε στον φωτογραφικό φακό κατά την διάρκεια της αναχώρησής τους από την μουσική σκηνή Σταυρός του Νότου όταν η τραγουδίστρια, που ήταν πίσω τους, αποφάσισε να γίνει μέρος της φωτογραφίας. Είναι γνωστό ότι η Νατάσα Μποφίλιου είναι πειραχτήρι στην παρέα της και με τον Κωστή Μαραβέγια μετρούν πολλά χρόνια φιλίας.

Λίγο νωρίτερα διασκέδασαν όλοι μαζί με το πρόγραμμα που παρουσίασε ο καλός τους φίλος Πάνος Μουζουράκης δίνοντας μία γεύση για το τι θα απολαμβάνουν όσοι βρεθούν από τις 2 Δεκεμβρίου και κάθε Δευτέρα στην κεντρική σκηνή. Μαζί τους ήταν και η Μαρίζα Ρίζου.

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του νέου video clip του Πάνου Μουζουράκη με τον Απόστολο Βαλαρούτσο και τον Γιώργο Μυλωνά για το τραγούδι “Ζήτημα Χρόνου“, στο επίσημο κανάλι του Πάνου Μουζουράκη στο YouTube, ενώ ακολούθησε ένα exclusive YouTube livestream.

Η Νατάσσα Μποφίλιου στη σκηνή με τον Πάνο Μουζουράκη.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below