Η επιλογή νυφικού είναι μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που καλείται να πάρει μια μέλλουσα νύφη. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβει υπόψιν της και σίγουρα ένας έξυπνος τρόπος για να διαλέξει είναι να δει πολλά σχέδια πριν αποφασίσει στο “τέλειο” για εκείνη. Στο bridal παραμύθι που έστησε το βράδυ της Τρίτης στη σκηνή του θεάτρου  “Δαΐς” το περιοδικό Yes I Do είδαμε πολλά από αυτά που θα μπορούσαν να είναι το μελλοντικό σου νυφικό.

13 κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές και διεθνείς οίκοι παρουσίασαν τις τελευταίες τους συλλογές με πολλές από τις αγαπημένες μας εγχώριες σταρ σε ρόλο μοντέλου. Το catwalk, που πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά, ήταν αφιερωμένο στα παιδιά του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. Η θεματική της βραδιάς ήταν το Great Gatsby. Σαν άλλα flappergirls, οι γυναίκες της βραδιάς εμφανίστηκαν φορώντας λαμπερές couture δημιουργίες με φτερά, πέρλες και διαμάντια.

Εμείς ξεχωρίσαμε 6 από τις υπέροχες νυφικές δημιουργίες που πέρασαν από μπροστά μας και μας έκαναν να σκεφτόμαστε ήδη το γάμο μας. Εμπνεύσου ελεύθερα!

Η ηθοποιός Αντιγόνη Κουκουλάκου.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Το μοντέλο Βάσω Κολλιδά.

Η ηθοποιός Τζωρτζίνα Λιώση.

Η τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα.

Το μοντέλο Αναστασία Περράκη.