Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από τον Alpha μετά από δεκαπέντε χρόνια συνεργασίας και το ανακοίνωσε επίσημα ανήμερα της ονομαστικής της εορτής. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αφού φρόντισε να διαψεύσει και όλα τα σενάρια που την θέλουν εδώ και μήνες να κλείνει συμφωνίες με όλα σχεδόν τα υπόλοιπα κανάλια. “Επόμενη σεζόν δεν θα είμαι κάπου. Θέλω να μείνω ελεύθερη” ανέφερε χαρακτηριστικά πως θα κάνει επιτέλους όλα αυτά που ήθελε καιρό.

Τι κάνει η παρουσιάστρια όταν δεν εργάζεται; Σίγουρα αφιερώνει χρόνο στην οικογένειά της. Η Ελένη Μενεγάκη ονειρευόταν πάντα μια μεγάλη οικογένεια και κατάφερε να τη δημιουργήσει. Φροντίζει, λοιπόν, να περάσει το χρόνο της με τα 4 παιδιά της και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο κάνοντας πράγματα που την ευχαριστούν.

Κάνει χαλαρές εξόδους

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει σε κάποια βραδινή της εξόρμηση με τον σύζυγό της. Προτιμούν τις χαλαρές εξόδους για φαγητό, σινεμά ή θέατρο.

Πηγαίνει για ψώνια

Απολαμβάνει τις εξορμήσεις στα μαγαζιά και ειδικά όταν την συνοδεύει κάποια από τις κόρες της: η 5χρονη Μαρίνα, η 12χρονη Βαλέρια και 15χρονη Λάουρα.

Με την Μαρίνα και τη Βαλέρια.

Ταξιδεύει στο εξωτερικό

Οι εξωτικοί προορισμοί είναι η αδυναμία της οικογένειας. Επιλέγει τις ημέρες των διακοπών, όταν τα παιδιά δεν έχουν σχολείο και η παρουσιάστρια εκπομπή, να τις περνά σε ξεχωριστά μέρη.

Με τα παιδιά της Λάουρα, Άγγελο και Μαρίνα και τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο.

Μικρές αποδράσεις στα νησιά

Το καλοκαίρι πάντα μοιράζει τις μέρες ανάμεσα σε διάφορα μικρά νησιά της Ελλάδας. Η θάλασσα είναι η μεγάλη της αδυναμίας και οι βουτιές ξεκινάνε από νωρίς.

Από την απόδραση με τον σύζυγό της στη Μύκονο το περασμένο καλοκαίρι.

Περνά χρόνο με την υπόλοιπη οικογένεια

Η αδυναμία που έχει στον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο είναι γνωστή και φροντίζει να χαίρεται στιγμές μαζί του είτε μαζί με τη μαμά τους Ζέτα είτε οι δυο τους.

Διαβάζει

Είναι μια απασχόληση που απολαμβάνει κυρίως στις ημέρες των διακοπών. Πολλές από τις συγγραφείς που επιλέγει να διαβάσει έχουν περάσει ως καλεσμένες από την εκπομπή της.

Διακοπές στην Άνδρο

Το όμορφο νησί των Κυκλάδων είναι το καταφύγιό της και το επισκέπτεται πάρα πολλές φορές μέσα στο χρόνο και ειδικά το καλοκαίρι για μεγάλα διαστήματα.

Βόλτες στη φύση

Ένα από τα πράγματα που απολαμβάνει στην Άνδρο είναι η επαφή με τη φύση και με την ζωή σε αυτήν.

Μένει σπίτι

Από τα πράγματα που χαίρεται πολύ είναι να μένει σπίτι και να μαγειρεύει ή να παίζει με τα παιδιά της στον κήπο του σπιτιού στα Μελίσσια.