Η προηγούμενη εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες σημαδεύτηκε από τον θάνατο της Θεοδοσίας και του Θωμά Κυπραίου. Δεν έχουν τελειώσει όμως οι δύσκολες στιγμές για την Ελένη Σταμίρη. Η φυλακή κρύβει για εκείνη έναν ακόμα εφιάλτη και έχει το πρόσωπο του διευθυντή των φυλακών, Μάνου Βόσκαρη. Ο Βασίλης Μπισμπίκης που τον υποδύεται έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του αλλά δεν θα είναι το μόνο νέο πρόσωπο που θα δούμε στη συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1.

Στις φυλακές η ηρωίδα μας θα γνωρίσει τρεις γυναίκες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Με άλλα λόγια, η Μαρία Κίτσου θα παίξει μαζί με την Αλεξάνδρα Παντελάκη, την Εύα Σιμάτου και την Χριστίνα Χριστοδούλου. Παρακάτω σου έχουμε τους ρόλους που θα ενσαρκώσουν, με την αντίστοιχη σειρά.

Φωτεινή Αβδελά: Παλιά καραβάνα στις φυλακές, στις οποίες βρίσκεται τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι ένας πράος και θετικός άνθρωπος, που βλέπει τις νεαρές συγκρατούμενές της σαν παιδιά της. Θα έρθει από την πρώτη στιγμή κοντά με την Ελένη και θα στηρίξουν η μία την άλλη μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Δε μιλάει ποτέ για τον λόγο που είναι και η ίδια στη φυλακή, αλλά το μεγάλο της παράπονο είναι πως η κόρη της δεν έρχεται ποτέ να την επισκεφτεί.

Μαίρη Χατζίδου: Καταδικασμένη για δύο ανθρωποκτονίες, του αρραβωνιαστικού της και της φίλης της με την οποία την απατούσε. Είναι σκληρό καρύδι και μέχρι την έλευση της Ελένης ήταν ο φόβος κι ο τρόμος των κοριτσιών εκεί μέσα. Έχει τη δική της «συμμορία» κι εκμεταλλεύεται τις συγκρατούμενές της. Θα αντιπαθήσει την Ελένη από την πρώτη στιγμή και η κόντρα τους θα οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις.

Χριστίνα Σέκερη: Μια νέα κοπέλα που φυλακίστηκε για μικροκλοπές. Η Χριστίνα είναι ένα ευάλωτο πλάσμα που στο πρόσωπο της Ελένης θα βρει ένα μεγάλο στήριγμα. Μόνο που εκείνη δεν αντέχει τη φυλακή κι αυτή η αδυναμία της θα την οδηγήσει σε μεγάλες αποφάσεις.

Spoiler alert! Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την είσοδο μιας ακόμα γυναίκας, της μαντάμ Κούλας που υποδύεται η Ναταλία Τσαλίκη.

Στα νέα πρόσωπα δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και τον Λάζαρο Γκούμα, που υποδύεται ο Τάσος Σωτηράκης, τον δεσμοφύλακα στις φυλακές που κρατείται η Ελένη και δεξί χέρι του Μάνου Βόσκαρη. Επίσης, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε και τον Αργύρη Πανταζάρα στο ρόλο του Τάκη Δοξαρά.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below