Όταν οι δημιουργοί του «And just like that» προσέγγισαν τον David Eigenberg για να υποδυθεί τον «Steve» και στο reboot του «Sex and the city», εκείνος τους ξεκαθάρισε ότι πλέον φοράει ακουστικά βαρηκοΐας. Όμως αυτή η πληροφορία όχι μόνο δεν τους αποθάρρυνε αλλά τους έδωσε και έμπνευση για την ιστορία του χαρακτήρα του, όπως έχει εξελιχθεί μέσα στα χρόνια.

Συγκεκριμένα, όπως εξήγησαν πρόσφατα οι σεναριογράφοι Julie Rottenberg και Elisa Zuritsky: «Όταν ο Michael Patrick King ήρθε ξανά σε επαφή με τον David Eigenberg για τη σειρά, το πρώτο πράγμα που του είπε εκείνος ήταν: “Φοράω ακουστικά”. Αυτό κατέληξε να δώσει τον τόνο για τον χαρακτήρα του Steve όπως έχει εξελιχθεί στο πέρασμα του χρόνου».

«Όταν ο Michael Patrick King ήρθε ξανά σε επαφή με τον David Eigenberg για τη σειρά, το πρώτο πράγμα που του είπε εκείνος ήταν: “Φοράω ακουστικά”».

Θα ήταν πολύ δύσκολο να φανταστούν τη σειρά χωρίς τον «Steve» γιατί, όπως πρόσθεσε η Zuritsky: «Όλοι στη σειρά, κάθε ένας, αγαπάει τον David Eigenberg ως άνθρωπο και ως ηθοποιό. Αγαπάει τον Steve. Έχουμε επενδύσει στην ποιότητά του. Είναι γεμάτος ζωή, όλοι οι “Steves” εκεί έξω είναι καλά παιδιά».

Τα προβλήματα ακοής του Steve δεν είναι η μοναδική εξέλιξη στο σενάριο που αφορά το χαρακτήρα του. Η Miranda τον απατά συστηματικά και, όπως εξομολογείται στην Carrie Bradshaw, έχει αποτύχει σε κάθε προσπάθεια να βελτιώσει την ερωτική ζωή τους: «Προσπάθησα να αναβιώσω τη σεξουαλική ζωή μου με τον Steve. Φοβάμαι ότι ο ασθενής δεν ανταποκρίνεται στη θεραπεία».

«Με το πέρασμα του χρόνου κάποια ζευγάρια απομακρύνονται και κάποιοι συνειδητοποιούν ότι ο σύντροφός τους είτε τους ικανοποιεί είτε όχι» εξηγεί η Rottenberg: «Πολλές γυναίκες θα ταυτιστούν με το μονοπάτι που ακολουθεί η Miranda στην ιστορία της».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below