Το reunion των Friends κατάφερε να αναθερμάνει το ενδιαφέρον των θαυμαστών της σειράς ενώ μας έδωσε και νέες πτυχές για τις σχέσεις που είχαν αναπτυχθεί ανάμεσά τους. Πέρα όμως από τις αποκαλύψεις για το παρελθόν, η προσοχή των θεατών στράφηκε και στο πώς είναι σήμερα οι αγαπημένοι τους πρωταγωνιστές. Ο Matthew Perry ήταν από αυτούς που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά με την παρουσία του στο special επεισόδιο που προβλήθηκε από το HBO Max. O 51χρονος ηθοποιός ήταν από αυτούς που μίλησε λιγότερο σε σχέση με τους Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc και David Schwimmer ενώ σε αρκετά σημεία φαινόταν να δυσκολεύεται να αρθρώσει λόγο. Αυτό έκανε πολλούς να θεωρήσουν ότι μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα εθισμού στο αλκοόλ.

Πηγές αναφέρουν στην The Sun ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Ο λόγος που φαινόταν και ακουγόταν παράξενος ήταν μια επέμβαση που είχε κάνει στα δόντια του την ημέρα του γυρίσματος. Αυτό φαίνεται πως επηρέασε το πώς φαίνεται αλλά και το πώς νιώθει.

Η επέμβαση, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ήταν επίπονη για τον Matthew Perry. “Προφανώς κανείς δεν θέλει να κάνει γύρισμα μετά από μια επέμβαση αλλά συνέβη. Υπάρχει μια μεγάλη κατανόηση ως προς τον Matthew και ειδικά τις τελευταίες μέρες μετά τις αντιδράσεις στο διαδίκτυο”, αναφέρει. “Ο Matthew εξήγηση στον περίγυρό του ότι είναι νηφάλιος και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας”.

Οι συντελεστές πάντως των Friends δήλωσαν χαρούμενοι με την επανένωση και το γεγονός ότι είχα την ευκαιρία να ξαναδούν τους 6 πρωταγωνιστές. Αν ακόμα δεν έχεις προλάβει να δεις το επεισόδιο, θα έχεις την ευκαιρία την Τετάρτη 2 Ιουνίου, στις 23:15, μέσα από το STAR που φέρνει στην ελληνική τηλεόραση την επανασύνδεση της θρυλικής παρέας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Star Channel (@starchanneltv)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below