Η Celine Dion έχει ζήσει μια ζωή γεμάτη κορυφαίες στιγμές αλλά και ακραίες δυσκολίες. Μετά τον θάνατο του συζύγου της, διαγνώστηκε με το σπάνιο νευρολογικό Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου. Για πρώτη φορά μιλάει ανοιχτά σε ένα νέο ντοκιμαντέρ που έρχεται στις 25/06 για τη ζωή της, με τίτλο «I Am: Celine Dion». Στο επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε την ακούμε να λέει:

«Η φωνή που κατευθύνει τη ζωή μου. Όταν η φωνή σου σού φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Διαγνώστηκα με ένα σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο και μέχρι τώρα δεν ήμουν έτοιμη να πω τίποτα. Αλλά τώρα είμαι έτοιμη. Βλέπω τη ζωή μου και αγαπώ κάθε κομμάτι της. Όταν ένα κορίτσι αγαπάει τα παπούτσια του, θα βρει πάντα τρόπους να της ταιριάξουν. Όποιο κι αν είναι το νούμερο, δώστε το μου και πάμε.

«Βλέπω τη ζωή μου και αγαπώ κάθε κομμάτι της. Όταν ένα κορίτσι αγαπάει τα παπούτσια του, θα βρει πάντα τρόπους να της ταιριάξουν. Όποιο κι αν είναι το νούμερο, δώστε το μου και πάμε».

»Είναι φανταστικό να κάνεις ηχογραφήσεις. Αλλά ακόμα πιο φανταστικό να ανεβαίνεις στη σκηνή. Το δύσκολο δεν είναι να δίνεις συναυλίες αλλά να τις ακυρώνεις. Δουλεύω σκληρά καθημερινά αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι ένας αγώνας. Μου λείπει ο κόσμος. Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω».

Δείτε το τρέιλερ:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below