Η 24χρονη δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας ομορφιάς και ιδιοκτήτρια της εταιρείας «Kylie Cosmetics», η οποία έχει ήδη την 3χρονη κόρη Stormi Webster, είναι και πάλι έγκυος, όπως επιβεβαίωσε και η ίδια μέσω των social media.

Στο βίντεο που μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της η Kylie δείχνει αρχικά το τεστ εγκυμοσύνης της που βγήκε θετικό, τον υπέρηχο που κάνει στην γιατρό της που της επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη, ενώ στη συνέχεια γίνεται και η ανακοίνωση στην γιαγιά, Kris Jenner.

24χρονη συμπεριέλαβε στο βίντεο στιγμιότυπα από την ημέρα που έμαθε ότι είναι έγκυος, όπως το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, αλλά και το φιλί του Scott στην κοιλιά της. Η Jenner μοιράστηκε εικόνες από τη στιγμή που έκανε τον πρώτο υπέρηχο αλλά και την μικρή Stormi να αποκαλύπτει την είδηση στην γιαγιά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Οι φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη της ξεκίνησαν το 2019, όταν είχε αποκαλύψει πως ετοιμάζει κάτι. Ωστόσο, τις ακύρωσε όλες, μέχρι εχθές. Μέχρι στιγμής, η τηλεπερσόνα δεν γνωρίζει το φύλο του παιδιού της και είναι άγνωστο το πότε θα γεννήσει, ενώ είχε κρατήσει κρυφή και την πρώτη της εγκυμοσύνη, κάνοντας την αποκάλυψη μερικές ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below