Τελικά η πριγκίπισσα Diana και η Meghan Markle είχαν περισσότερα κοινά από όσα νομίζουμε. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας λέγεται πως σχεδίαζε να δραπετεύσει στις ΗΠΑ με τους γιους της, τους πρίγκιπες William και Harry, και συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια, για να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο πρώην voice coach της, Stewart Pearce, με αφορμή την 24η επέτειο του θανάτου της. «Μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες που ήθελε να δημιουργήσει ήταν να γυρίσει ντοκιμαντέρ για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς που την ενδιέφεραν, τα οποία θα εξελισσόταν σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές» είπε ο ίδιος. «Η Diana μόλις που είχε αρχίσει να εξερευνά τη δημιουργική δύναμή της».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Ό,τι έκανε είχε κορυφαία υπογραφή, καθώς συμβουλευόταν τους κατάλληλους ανθρώπους. Γνωρίζω λοιπόν ότι μαζί με τους συνεργάτες της, όποιοι κι αν θα ήταν αυτοί, θα δημιουργούσε κάτι υποψήφιο για βραβεία. Δεν έχω καμία αμφιβολία περί αυτού».

Ο Pearce έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν ενδιέφερε την πριγκίπισσα να κάνει καριέρα μπροστά στην κάμερα αλλά πίσω από αυτήν. «Παρόλο που λάτρευε τις παραστατικές τέχνες, ιδιαίτερα τον χορό, δεν σκόπευε να διοχετεύσει τη δημιουργικότητά της στην υποκριτική». Δυστυχώς, με τον θάνατό της σε ηλικία 36 ετών δεν θα μάθουμε ποτέ ποια ακριβώς ήταν τα σχέδιά της.

Δες την Diana να μιλάει για τη σχέση μεταξύ του πρίγκιπα Charles και της Camilla:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below