Τα γενέθλιά της γιόρτασε πριν λίγες ημέρες (5 Αυγούστου) η Meghan Markle. Μάλιστα, κυκλοφόρησε ένα video που τη δείχνει να περνά καλά με φίλους και συγγενείς.

Μάλιστα, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι ένωσε τις δυνάμεις της με την ηθοποιό των Bridesmaids, Melissa McCarthy, για ένα χιουμοριστικό βίντεο, με το οποίο λάνσαρε την πρωτοβουλία της “40×40”.

Και ενώ οι Βρετανοί φημίζονται για την ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ τους, ένα συγκεκριμένο στιγμιότυπο δεν τους ενθουσίασε. Όταν η Δούκισσα του Sussex εμφανίστηκε στο βίντεό της να πίνει τσάι από μια κούπα μαζί με την Melissa McCarthy που φορούσε ένα καπέλο και επίσης έπινε τσάι, όλοι αναρωτήθηκαν γιατί η Meghan θα δημιουργούσε ένα βίντεο που θα κορόιδευε τις βρετανικές συνήθειες και τη βασίλισσα.

Η δημοσιογράφος του βασιλικού ρεπορτάζ, Angela Levin, έγραψε στο Twitter: «πιστεύει κάποιος άλλος ότι η Meghan και η φίλη της Melissa McCarthy κοροίδευαν τη βασίλισσα; Και οι δύο κρατούσαν παλιομοδίτικες κούπες σαν αυτή που κρατούσε η Meg στο blog της μετά την πρώτη της γνωριμία με τη βασίλισσα. Η σάτιρα δείχνει τι πιστεύει για τη βασιλική οικογένεια. Πήρε αυτό που ήθελε και είναι σίγουρη πλέον ότι είναι πιο έξυπνη από εμάς. Απλά πρέπει να περιμένουμε το ξεχείλισμα του Harry στα απομνημονεύματα του».

Aπό την πλευρά του ο βιογράφος της βασιλικής οικογένειας, Robert Jobson, απάντησε πως «ίσως. Σίγουρα, όμως, κοροιδεύει τους Βρετανούς με μια ξεπερασμένη καρικατούρα», ενώ κάποιοι συμφώνησαν γράφοντας πως «όχι μόνο κοροϊδεύει τη βασίλισσα αλλά όλη την βρετανική κουλτούρα. Την πουλάει και την κοροιδεύει ταυτόχρονα».

Η Meghan Markle, ωστόσο, για τα γενέθλιά της ζήτησε από 40 φίλους, ακτιβιστές, αθλητές, καλλιτέχνες και ηγέτες της διεθνούς κοινότητας να βοηθήσουν στο να ξεκινήσουν μια παγκόσμια προσπάθεια συνεισφέροντας 40 λεπτά καθοδήγησης για τη στήριξη των γυναικών, προκειμένου να εισέλθουν εκ νέου στον χώρο της εργασίας.

Στο video, όπου τη βλέπουμε να συνομιλεί μέσω web κάμερας με την ηθοποιό, εμφανίζεται με τον πιο παράδοξο τρόπο και ο πρίγκιπας Harry.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below