Ο Αντίνοος Αλμπάνης πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στην παράσταση του Χριστόφορου Χριστοφή «Νιζίνκι, η προφητεία της φωτιάς», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λάλου, που διερευνά το ανθρώπινο σώμα το οποίο είναι για τον θρυλικό χορευτή Νιζίνσκι ταυτόχρονα το θέμα και το μέσον. Χτες όμως, Τρίτη 21/12, έκανε ένα Insta Story με το οποίο ανακοίνωνε ότι αναγκάζεται να ακυρώσει τη χτεσινή performance, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός έγραψε:

«Αγαπημένοι μου, γεια!

»Ένα πρόβλημα ιατρικής φύσης που με ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες δυστυχώς από χτες τα ξημερώματα επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας μου με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διεξαγωγή της αποψινής performance “Νιζίνσκι”.

»Παρ’ όλη την ολοκλήρωση και των τριών δόσεων του εμβολίου, έχω υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που αποκλείουν το ενδεχόμενο μόλυνσης από την Covid-19.

»Σε περίπτωση που είχατε προμηθευτεί εισιτήρια για την αποψινή παράσταση, παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσετε είτε με το θέατρο είτε με το viva.gr για να σας εξυπηρετήσουν ανάλογα.

»Ζητώ μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη για την αναστάτωση και ελπίζω στην κατανόησή σας».

Το περασμένο καλοκαίρι ο ηθοποιός, που αντιμετώπισε στο παρελθόν τον καρκίνο και βγήκε νικητής, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram όπου είχε δεμένο το χέρι του. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Εάν τα καρκινικά κύτταρα μπλοκάρουν τα λεμφικά αγγεία, μπορεί να προκληθεί λεμφοίδημα. Για παράδειγμα, ένας όγκος που αναπτύσσεται κοντά σε έναν λεμφαδένα ή λεμφικό αγγείο μπορεί να διευρυνθεί αρκετά ώστε να εμποδίσει τη ροή του λεμφικού υγρού.

»Το λεμφοίδημα που προκαλείται από τη θεραπεία του καρκίνου μπορεί να εμφανιστεί μήνες ή χρόνια μετά τη θεραπεία. Όταν με βλέπετε με αυτό το γάντι, ούτε έχω στραμπουλήξει το χέρι μου, ούτε μου συμβαίνει κάτι πολύ δυσάρεστο. Απλώς προσπαθώ να προστατεύσω ένα χέρι που πονάει».

Δείτε τη νέα ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη:

@antinoosalmpanis

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below