Η Andie MacDowell είναι μόνο μία από τις επώνυμες που έχουν αγκαλιάσει το κίνημα των γκρίζων μαλλιών, καθώς στη διάρκεια της πανδημίας πήρε την απόφαση να αφήσει στην άκρη τις βαφές, μια απόφαση στην οποία παραμένει σταθερή μέχρι σήμερα.

Για του λόγου το αληθές, η 64χρονη ηθοποιός ανέβηκε στην πασαρέλα της L’Oreal, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, μαζί με την Eva Longoria, δείχνοντας εντυπωσιακά λαμπερή. Η τουαλέτα της με τους απλικαρισμένους κρύσταλλους συνδυάστηκε με ένα φινίρισμα από φτερά και αισθησιακό κόψιμο που αποκάλυπτε τους γλουτούς της. Τον glam χαρακτήρα της εμφάνισής της υπογράμμισαν οι μεταλλιζέ γόβες στιλέτο.

Η MacDowell, που πρόσφατα πρωταγωνίστησε σε αγαπημένες παραγωγές όπως η τηλεοπτική σειρά «Maid» του Netflix, στην οποία μάλιστα έπαιξε μαζί με την κόρη της, ανέβηκε στο catwalk αποπνέοντας αυτοπεποίθηση από την κορυφή μέχρι τα νύχια, χορεύοντας και χαμογελώντας πλατιά.

Μιλώντας πρόσφατα σε μια συνέντευξή της η MacDowell σχολίασε: «Θέλω πραγματικά να είμαι εκεί όπου βρίσκομαι τώρα και να δείχνω την ηλικία μου». Για την απόφασή της να αφήσει τα μαλλιά της στο φυσικό τους γκρίζο, είπε: «Ανακουφίστηκα που ο κόσμος δεν ήταν σκληρός. Θα μπορούσε να ήταν κακός μαζί μου, αλλά όλοι ήταν καλοί και τρυφεροί και με έκαναν να νιώσω περισσότερο άνετα».

Δείτε το βίντεο της επίδειξης όπου πρωταγωνίστησε η Andie MacDowell:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below